Γενικά
Γεμάτο από ελληνικές συμμετοχές είναι το πρόγραμμα της 2ης ημέρας των Μεσογειακών Αγώνων. Έξι συμμετοχές σε τελικούς και δύο σε προκριματικό.

Μεσογειακοί Αγώνες: Οκτώ ελληνικές συμμετοχές την Παρασκευή

Στου Μεσογειακούς την Παρασκευή σε τελικούς μετέχουν Γναφάκη, Μέρλος, Χαϊτίδου, Ζάλτος, Ντουσάκης και η Εθνική ομάδα 4x100μ. ανδρών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Γεμάτο από ελληνικές συμμετοχές είναι το πρόγραμμα της 2ης ημέρας των Μεσογειακών Αγώνων. Έξι συμμετοχές σε τελικούς και δύο σε προκριματικό.

Μετέχουν σε τελικούς. Η Δήμητρα Γναφάκη, που πήρε την Πέμπτη την πρόκριση στον ημιτελικό στα 400μ. εμπόδια, ο Αντώνης Μέρλος στον απευθείας τελικό του ύψους, η Βασιλική Χαϊτίδου στον τελικό του μήκους και ο Κώστας Ζάλτος με τον Ορέστη Ντουσάκη στον τελικό της σφυροβολίας.

Επίσης, η Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. ανδρών. Η Ελλάδα μετέχει στον απευθείας τελικό και θα τρέξουν οι Γιάννης Νυφαντόπουλος, Κώστας Ζήκος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Γιάννης Καριοφύλλης και Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στη «μάχη» των προκριματικών μπαίνουν άλλοι δύο Έλληνες πρωταθλητές που θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για τον τελικό. Ο Χρήστος Κοτίτσας και ο Χαρίδημος Ξενιδάκης αγωνίζονται στις προκριματικές σειρές στα 800μ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις ελληνικές συμμετοχές

Παρασκευή (1/7)
20.00 Σφυροβολία Ανδρών Τελικός, Ζάλτος, Ντουσάκης
20.05 Ύψος Ανδρών Τελικός, Μέρλος
20.20 Μήκος Γυναικών, Τελικός Χαϊτίδου
20.45 800 μ. Ανδρών πρ. Κοτίτσας, Ξενιδάκης
21.15 400 μ. εμπ. Γυναικών Τελικός Γναφάκη
22.20 4Χ100 μ. Ανδρών Τελικός Ελλάδα

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία