Γενικά
Το πανεπιστήμιο Ουάσιγκτον, στην πόλη Σιάτλ θα αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της Εθνικής ομάδας πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν.

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας στο Σιάτλ εν όψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς από την Αθήνα για το Πόρτλαντ και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Σιάτλ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το πανεπιστήμιο Ουάσιγκτον, στην πόλη Σιάτλ θα αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της Εθνικής ομάδας πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν.

Ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους Έλληνες πρωταθλητές. Όπως έγινε και το 2021 στο Μισάτο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, έτσι, θα γίνει και φέτος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον. Στα πλαίσια αυτά η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου, έκλεισαν το πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, προκειμένου η ελληνική αποστολή να μείνει για καλύτερη προσαρμογή.

Συγκεκριμένα η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει στις 3 Ιουλίου από την Αθήνα για το Πόρτλαντ. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς με πούλμαν για το Σιάτλ. Θα διαμείνει στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Ουάσιγκτον και θα χρησιμοποιεί για προπονήσεις τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του σταδίου Husky. Θα παραμείνει για προετοιμασία και προσαρμογή εν όψει του Παγκοσμίου μέχρι τις 12 Ιουλίου. Στη συνέχεια και πάλι οδικώς θα ταξιδέψει για το Γιουτζίν. Στην πόλη του Όρεγκον θα μείνει, όπως και οι υπόλοιπες αποστολές στο campus του πανεπιστημίου.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία