Γενικά

Ξεκινάει στις Σέρρες το καμπ εν όψει Κάλι και πριν από το Πανελλήνιο Κ20

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου στις Σέρρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 και ακολουθεί 16-17 Ιουλίου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι Σέρρες θα αποτελέσουν το κέντρο για τους αθλητές της Κ20 τις επόμενες ημέρες, καθώς διοργανώνεται το καμπ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές και αθλήτριες με τους προπονητές τους, που βρίσκονται στο… δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι, θα μετέχουν στο καμπ. Αρχίζει τη Δευτέρα και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μέχρι το Σαββατοκύριακο που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στις Σέρρες.

Για άλλη μια φορά ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος έδειξε την στήριξή του στον στίβο. Το καμπ γίνεται με έξοδα της Αντιπεριφέρειας Σερρών.

Το Δημοτικό Στάδιο της πόλης είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες. Το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου κάποιοι θέλουν να επιβεβαιώσουν την καλή τους κατάσταση εν όψει Κάλι. Άλλοι θα «κυνηγήσουν» την πρόκριση, ενώ ακολουθεί και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (16-17/7).

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία