Γενικά
Τη Δευτέρα η μπουλντόζα μπήκε στο στάδιο Ζηρίνειο για να συνεχίσει το ξήλωμα του ταρτάν του γηπέδου με τις ευλογίες... του Δήμου Κηφισιάς!

Αμετανόητοι! Συνεχίζεται το ξήλωμα του ταρτάν στο Ζηρίνειο (vid)

Μεγάλη η καταστροφή για τον στίβο και τους συλλόγους της Κηφισιάς θα προκαλέσει το ξήλωμα του ταρτάν στο Ζηρίνειο, όπως λένε παράγοντες, αθλητές και προπονητές.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τη Δευτέρα η μπουλντόζα μπήκε στο στάδιο Ζηρίνειο για να συνεχίσει το ξήλωμα του ταρτάν του γηπέδου με τις ευλογίες… του Δήμου Κηφισιάς!

Το καταστροφικό έργο στο Ζηρίνειο, μπορεί να πάγωσε για λίγο, αλλά τίποτα δεν άλλαξε από τα αρχικά σχέδια του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου. Με εντολή του Δήμου Κηφισιάς η μπουλντόζα μπήκε και πάλι στο στάδιο για να συνεχίσει το ξήλωμα του πρώτου διαδρόμου του ταρτάν του στίβου. Αμετανόητη η δημοτική αρχή της πόλης, χαλάει τον στίβο, για να κάνει μια επέκταση για το ποδόσφαιρο. Φυσικά οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και της ΠΑΕ Κηφισιάς, μπορεί να σκίζουν τα ιμάτια τους ότι δεν έχουν καμία σχέση, αλλά τρίβουν τα χέρια τους, καθώς η επέκταση προχωράει κανονικά. Οι αντιδράσεις των συλλόγων στίβου της Κηφισιάς, συνεχίζονται. Δεν ακούστηκε ούτε ο ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, στην απόφαση του Δήμου να ξηλώσει το ταρτάν και κατ’ επέκταση τον στίβο από το στάδιο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία