Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Βασιλική Μητσιούλη ήταν νικήτρια στα 400μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στις Σέρρες τερματίζοντας με χρόνο 60.44.

Η Βασιλική Μητσιούλη με όρεξη ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο και βλέπει το Κάλι!

Η Βασιλική Μητσιούλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Μητσιούλη άφησε πολλές υποσχέσεις στη σεζόν με τις εμφανίσεις της στα 400μ. εμπόδια. Έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

Η νεαρή πρωταθλήτρια βρίσκεται στις Σέρρες και στην ομάδα που μετέχει στο καμπ προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Η αθλήτρια του Κώστα Χήτα έχει πιάσει το όριο (61.00) για τη μεγάλη διοργάνωση της κατηγορίας που θα γίνει στο Κάλι. Στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά είχε τρέξει τα 400μ. εμπόδια σε 59.80 σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. Νωρίτερα στο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια είχε δείξει την καλή της κατάσταση κάνοντας ατομικό ρεκόρ στα 400μ. με 57.06.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη, είχε ένα πρόβλημα, αλλά παρόλα αυτάς κατέβηκε για να βοηθήσει τον σύλλογό της ΓΑΣ Τρικάλων ο Ζευς. Κατάφερε να φθάσει στον τελικό και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, τερματίζοντας πίσω από τις Δήμητρα Γναφάκη και Ολυμπία Καραγιάννη. Ο χρόνος της 61.60 ήταν κοντά και πάλι στο όριο για το Κάλι.

Τώρα ετοιμάζεται το Σαββατοκύριακο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στις Σέρρες.

«Η Βασιλική μπήκε στη σεζόν με όρεξη και διάθεση. Τα αποτελέσματα φάνηκαν γιατί πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Μια ίωση την άφησε πίσω εν όψει Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α-Γ, αλλά κατέβηκε να τρέξει για τον σύλλογό της. Τώρα μετέχουμε στο καμπ προετοιμασίας για το Κάλι και στη συνέχεια είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ελπίζω να δείξει την καλή της κατάσταση», δήλωσε στο Stivostime ο προπονητής της Κώστας Χήτας.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι η 19χρονη είχε πέρσι 63.44 και το ατομικό της ήταν 60.96 από το 2020.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία