Γενικά
Δύο προσθήκες έγιναν στην Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, με τις σκυτάλες 4x100μ. γυναικών και 4x400μ. ανδρών.

Στο Βαλκανικό οι Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομίας 4×100μ. γυναικών και 4×400μ. ανδρών

Στο Βαλκανικό θα τρέξουν στα 4x100μ. Πεσιρίδου, Μπερν, Τσουκαλά, Σπανουδάκη και στα 4x400μ. Δουκατέλης, Ντέτσικας, Λαμπρόπουλος και Παππάς.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο προσθήκες έγιναν στην Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, με τις σκυτάλες 4×100μ. γυναικών και 4×400μ. ανδρών.

Αρχικά υπήρξε αρνητική εισήγηση, αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε από τον ΣΕΓΑΣ να δοθεί ευκαιρία και στις δύο ομάδες. Για την 4×100μ. γυναικών απουσιάζουν δύο από τις καλύτερες σπρίντερ, η Άρτεμις Αναστασίου που έχει κορωνοϊό και η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου που έχει έναν μικροτραυματισμό στη μέση της. Όμως ακόμη και έτσι, υπάρχει δυνατότητα στην ομάδα να πετύχει μια επίδοση στην Κραϊόβα που θα της επιτρέψει να ελπίζουν σε πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Στην αποστολή θα ταξιδέψουν και θα μετάσχουν η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Αλάνα Μπερν, η Δήμητρα Τσουκαλά και η Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Στους άνδρες και στα 4×400μ. θα τρέξει η τετράδα που είχε πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ. Δηλαδή, οι Σπύρος Δουκατέλης, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Μιχάλης Παππάς και Γιάννης Ντέτσικας.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία