Κλειστός Στίβος
Διπλή ελληνική συμμετοχή με την Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος και την Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60μ. εμπόδια θα έχει το μίτινγκ στο Λουξεμβούργο.

Στο Λουξεμβούργο αγωνίζονται την Κυριακή Γκούσιν και Πεσιρίδου

Στο Λουξεμβούργο θα κάνει ντεμπούτο στη σεζόν και η Μαυροβούνια Μαρία Βούκοβιτς, ενώ στα 60μ. εμπόδια τρέχει η Κύπρια πρωταθλήτρια Ναταλία Χριστοφή.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Διπλή ελληνική συμμετοχή με την Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος και την Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60μ. εμπόδια θα έχει το μίτινγκ στο Λουξεμβούργο.

Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες βρίσκονται από το Σάββατο στο Λουξεμβούργο και αγωνίζεται την Κυριακή.

Είναι ο πρώτος τους αγώνας στη σεζόν στον κλειστό, έχοντας και οι δύο πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο αθλήτριες που γυμνάζονται με την Ιωάννα Σιώμου, μοιράζουν τις προπονήσεις τους στο ΟΑΚΑ και το «Ζηρίνειο» στην Κηφισιά και είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουν να ξεκινήσουν με μια καλή εμφάνιση στο μίτινγκ CMCM στο Λουξεμβούργο που ανήκει στην κατηγορία Bronze.

Τα 60μ. εμπόδια είναι προγραμματισμένα για τις 13:02 (τοπική ώρα) που θα ξεκινήσουν οι σειρές. Εκτός από την Ελισάβετ Πεσιρίδου, τρέχει και η Κύπρια πρωταθλήτρια Ναταλία Χριστοφή. Ξεχωρίζουν οι συμμετοχές της Ρουμάνας Αναμαρία Νεστόριουκ, της Πολωνής Κλαούντια Βόιτουνικ, της Ολλανδής Μάαικε Τιν Α Λιμ και της Γερμανίδας Μόνικα Ζαπάλσκα. Θα γίνει και τελικός που είναι προγραμματισμένος για τις 14:58.

Το ύψος γυναικών είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14:00 (τοπική ώρα) και το μεγάλο όνομα είναι μια γνώριμη αθλήτρια της Τατιάνας Γκούσιν, η Μαρία Βούκοβιτς. Η Μαυροβούνια «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρσι στο Μόναχο, ως γνωστόν προπονείται στην Αθήνα με την Ιωάννα Σιώμου. Κάνει και εκείνη ντεμπούτο στη σεζόν στο δρόμο… για την Κωνσταντινούπολη.

Ακόμη μετέχουν οι Γερμανίδες Μπιάνκα Στίχλινγκ και Λέα Χάμανς, η Ελβετίδα Μαρίτε- Τερέζ Ενγκόντο και η Γαλλίδα Σολέν Τζικουέλ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία