Γενικά
Με πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα, που έγινε δεκτή στη διάρκεια του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, γ' αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Γιάννης Θεμελίδης.

Τέλος ο Μελαχρινός- Νέος γ’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ο Γιάννης Θεμελίδης

Η πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα για τη θέση του Γιάννη Θεμελίδη ως γ' αντιπρόεδρος, πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία,

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα, που έγινε δεκτή στη διάρκεια του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, γ’ αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Γιάννης Θεμελίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, η Σοφία Σακοράφα έκανε την πρόταση στη διάρκεια του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Στίβου, που συνεδριάζει αυτή την ώρα. Ο Παναγιώτης Μελαχρινός, φεύγει από τη θέση του γ’ αντιπροέδρου και θα παραμείνει, όσο το επιθυμεί ο ίδιος, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ. Η πρόταση ήταν να πάρει τη θέση του γ’ αντιπροέδρου ο Γιάννης Θεμελίδης, όπως και έγινε. Η Σοφία Σακοράφα καθαίρεσε τον Παναγιώτη Μελαχρινό, που δείχνει σαν να είναι «ξένο σώμα» από τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα, ήταν μια ακόμη νίκη για την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, καθώς σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Stivostime, πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία η πρόταση και χωρίς ψήφους κατά. Στην πρόταση ψήφισαν 14 υπέρ, 3 λευκά και 2 αποχές.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία