Κλειστός Στίβος
Τρεις αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού, Ελευθερία Χριστογεώργου, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος έκλεισαν συμμετοχή στο Γκέτεμποργκ.

Στο Γκέτεμποργκ 2 Φεβρουαρίου αγωνίζονται οι αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος και ο Ανδρέας Πανταζής βρίσκονται εντός πρόκρισης στο τριπλούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τρεις αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού, Ελευθερία Χριστογεώργου, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος έκλεισαν συμμετοχή στο Γκέτεμποργκ.

Όπως ανέφερε η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:

«Τους αγώνες τους στη χειμερινή σεζόν θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα οι αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού. Ο Νίκος Ανδρικόπουλος και ο Ανδρέας Πανταζής είναι σε τροχιά πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, ωστόσο για να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη θα πρέπει το επόμενο διάστημα να κυνηγήσουν καλές εμφανίσεις. Συνολικά 18 αθλητές θα αγωνιστούν στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης με τον Ανδρικόπουλο να είναι στην 16η θέση της κατάταξης και τον Πανταζή στην 18η.

Ο πρώτος δυνατός αγώνας των δύο αθλητών θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου στο Γκέτεμποργκ, ενώ νωρίτερα είναι πιθανό να συμμετάσχουν στις ημερίδες του Αγίου Κοσμά. Στο πρόγραμμα των αλτών του τριπλούν είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (18-19/2), ενώ στους στόχους τους είναι η πρόκριση και συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού (11/2). Η χώρα μας διεκδικεί τρεις θέσεις στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας, αφού εντός πρόκρισης (12η θέση στην κατάταξη) βρίσκεται ο «χάλκινος» πρωταθλητής του 2018 Δημήτρης Τσιάμης.

Στο Γκέτεμποργκ θα είναι παρούσα και η πρωταθλήτρια του ύψους Ελευθερία Χριστογεώργου, που ωστόσο θα ανοίξει τη σεζόν στις 28 Ιανουαρίου στη Ναντ. Η αθλήτρια θα κυνηγήσει το ρεκόρ της στον κλειστό (1,87 μ.) και παράλληλα τη βελτίωση της θέσης στο ράνκινγκ τόσο για τους αγώνες κλειστού (είναι 28η στο ράνκινγκ για Κωνσταντινούπολη) όσο και ανοιχτού. Την προετοιμασία του για τους αγώνες κλειστού συνεχίζει και ο πρωταθλητής του μήκους, Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, ο οποίος αναμένεται να κάνει τον πρώτο του αγώνα στις 28 Ιανουαρίου στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία