Κλειστός Στίβος
Η Ναντίν Φίσερ προπονείται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ. εμπόδια Πία Σκσισόφσκα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Λοράν Μόλι.

Η Ναντίν Φίσερ γυμνάζεται μαζί με την Πία Σκσισόφσκα

Η Ναντίν Φίσερ έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στα 60μ. εμπόδια στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού το 2019 στη Γλασκώβη και το 2021 στο Τόρουν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ναντίν Φίσερ προπονείται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ. εμπόδια Πία Σκσισόφσκα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Λοράν Μόλι.

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες στα εμπόδια βρίσκονται αυτή την εποχή για προετοιμασία στη Νότια Αφρική και στο προπονητικό κέντρο του Στέλενμπος. «Τώρα που προπονούμαι υπό την επίβλεψη του Λοράν, τα πράγματα πάνε ξανά πολύ καλά. Δεν τα κάνω πολύ διαφορετικά εδώ στο Στέλενμπος από αυτό που έκανα παλιά υπό τον Μπενέμα (σ.σ. τον πρώην προπονητή της). Όλα είναι στις λεπτομέρειες. Μερικές φορές κάνω μερικές διαφορετικές ασκήσεις και άλματα. Είναι σημαντικό για μένα που τώρα προπονούμαι εδώ  με την Πολωνή Πία Σκσισόφσκα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ. εμπόδια. Αυτό παρέχει επιπλέον σαφήνεια», δήλωσε η Ολλανδή πρωταθλήτρια στο «NOS».

H 27χρονη έχει αποφασίσει να μπει σε αγώνες στον κλειστό τη φετινή σεζόν και αναμένεται να τρέξει στις 2 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στην Οστράβα που ανήκει στην κατηγορία WIT Silver.

Η Ναντίν Φίσερ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια στα δύο τελευταία Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού το 2019 στη Γλασκώβη και το 2021 στο Τόρουν.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία