Γενικά
Ο Γιάννης Μπόλλας έχει δείξει πολλές φορές στα χρόνια που είναι στη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ πώς ο κύριος στόχος του είναι να βοηθήσει τον στίβο.

Στο Άστρος Κυνουρίας το Πανελλήνιο 20χλμ. βάδην με ενέργειες του Γιάννη Μπόλλα- Τι είπε για τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

Το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας δήλωσε πώς είναι ευχαριστημένος από την διοίκηση ως τώρα της προέδρου Σοφίας Σακοράφα και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Μπόλλας έχει δείξει πολλές φορές στα χρόνια που είναι στη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ πώς ο κύριος στόχος του είναι να βοηθήσει τον στίβο.

Το πράττει και τον τελευταίο καιρό, στηρίζοντας πολλές φορές την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και το Διοικητικό Συμβούλιο. Παράλληλα το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας έχει φέρει στο παρελθόν πολλούς αγώνες στην περιφέρειά του, που είναι η Πελοπόννησος, θέλοντας να στηρίξει τον στίβο, αλλά και την περιοχή. Με δικές του ενέργειες, με την στήριξη του Δήμου Άστρους και της Περιφέρειας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην ανδρών- γυναικών θα διεξαχθεί στο Άστρος Κυνουρίας στις 11 Μαρτίου. «Είναι μια καταπληκτική διαδρομή και ελεγμένη στο Παράλιο του Άστρους. Είναι μια διαδρομή που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τους αθλητές. Μάλιστα, πιστεύω ότι αν εντάξει στο αγωνιστικό της πρόγραμμα τη διοργάνωση η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μπορεί να πετύχει μια μεγάλη επίδοση. Την περιοχή τη ξέρει γιατί έκανε προετοιμασίες με τον πρώην προπονητή της Ναπολέων Κεφαλόπουλο που προέρχεται εκείνος από την περιοχή», δηλώνει στο Stivostime ο Γιάννης Μπόλλας.

Όσον αφορά για το έργο στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ είπε: «Η πρόεδρος τα πάει πολύ καλά. Δέχθηκε κριτική, αλλά τα πάει μια χαρά. Η Σοφία Σακοράφα είναι άνθρωπος του αθλητισμού και κάτι να μη ξέρει, το μαθαίνει γρήγορα. Τις περισσότερες από τις αποφάσεις της τις στηρίζω. Η πρόεδρος και η πλειοψηφία του Δ.Σ. παίρνει αποφάσεις προς όφελος του στίβου. Και αυτό που χρειάζεται είναι να παίρνονται γρήγορες αποφάσεις. Έχουμε και πολύ καλούς τεχνικούς, με εμπειρία, που παίρνουν και πρωτοβουλίες. Εμείς σαν διοικητικοί πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τους βοηθούμε. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την πορεία, που σε πρώτη φάση μας οδηγεί σε αξιώσεις προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι».

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία