Γενικά
Αναστάτωση υπάρχει στους αθλητές και αθλήτριες, με τους προπονητές, που προπονούνται καθημερινά στο κέντρο υψηλού αθλητισμού του Αγ. Κοσμά.

Στις επάλξεις αθλητές και προπονητές στον Άγιο Κοσμά- Τη Δευτέρα συγκέντρωση και ετοιμάζεται επιστολή από τον σύλλογο αθλητών

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητών Κλασικού Αθλητισμού θα προχωρήσει άμεσα σε επιστολή διαμαρτυρίας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αναστάτωση υπάρχει στους αθλητές και αθλήτριες, με τους προπονητές, που προπονούνται καθημερινά στο κέντρο υψηλού αθλητισμού του Αγ. Κοσμά.

Παράλληλα υπάρχει ένα κλίμα αγανάκτησης και οργής και είναι λογικό όταν υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει το αθλητικό κέντρο. Χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση και χωρίς κάποιο σχέδιο από την Πολιτεία. Τη στιγμή που οι Έλληνες πρωταθλητές πραγματοποιούν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Θα είναι πραγματικά «εγκληματικό» να διακοπεί η προετοιμασία τους. Μάλιστα, υπάρχουν διάφοροι που διαδίδουν πώς θα «σκορπιστούν» σε άλλους χώρους για προπονήσεις και κάποιο θα πάνε στο ΟΑΚΑ. Κάτι που θυμίζει τριτοκοσμική χώρα.

Οι αθλητές με τους προπονητές ήδη προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες σε μια επιστολή διαμαρτυρίας, αλλά οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Τη Δευτέρα στις 17:00 αναμένεται να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά. Στην είσοδο του κέντρου έχει τοιχοκολληθεί και σχετικό χαρτί που ενημερώνει για τη συγκέντρωση. Επιπλέον ο σύλλογος των αθλητών, ο ΠΣΑΚΑ, ετοιμάζει επιστολή που θα σταλεί προς κάθε υπεύθυνο.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία