Δρόμοι ταχύτητας 100μ.

Γιάννης Νυφαντόπουλος: «Να δυναμώσει η φωνή των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ»

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος δηλώνει πως ο Σύλλογος Αθλητών πρέπει να μεγαλώσει περισσότερο για να έχει και δυνατότερη φωνή στο Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος είναι ο νέος εκπρόσωπος των αθλητών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, μετά και τις εκλογές του Συλλόγου Αθλητών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στο Stivostime για την πρόκληση της νέας θέσης που έχει μπροστά του. Αλλά και τη σημασία του συλλόγου αθλητών και για τους αγωνιστικούς του στόχους τη φετινή σεζόν.

«Θέλω και θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο μπορώ. Είναι κάτι καινούριο για μένα. Ο σκοπός είναι να έχουμε αιτήματα και να μεταφέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι αθλητές. Από την πλευρά μου θα προσπαθώ όσο περισσότερα να επιλύονται. Αυτό που θέλω να τονίσω πως η θέση μου είναι ξεκάθαρη υπέρ των αθλητών. Δεν θέλω να έχω αντιπαραθέσεις στο Συμβούλιο. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ο Σύλλογος κάθε μέρα να μεγαλώνει και έτσι, θα δυναμώνει και η φωνή μας στο Συμβούλιο. Όσο αυξάνονται οι αθλητές και μαζί οι διεκδικήσεις, θα αυξάνεται και η δική μου δουλειά στο Συμβούλιο. Σε ό,τι αφορά τον Σύλλογο, τρέχει μια διαδικασία από τον περασμένο Νοέμβριο και πρέπει οι αθλητές να είναι πιο ενεργοί. Οι εκλογές πάντως έγιναν με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και εκλέξαμε συμβούλιο, εξελεγκτική επιτροπή και εκπρόσωπο. Μέχρι τη Δευτέρα θα έχουμε συγκροτηθεί σε Σώμα και πιστεύω ότι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ θα είμαι παρών», είπε ο κορυφαίος μας σπρίντερ.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι όπως έγραφε αποκλειστικά το Stivostime, στο πενταμελές συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητών Κλασικού Αθλητισμού (ΠΣΑΚΑ) εκλέχθηκαν κατά σειρά: Μαρία Μπελιμπασάκη, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Νικόλ Κυριακοπούλου, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Οδυσσέας Μουζενίδης. Επίσης, στην εξελεγκτική επιτροπή βγήκαν Τατιάνα Γκούσιν, Δέσποινα Μουρτά και Ελευθερία Πετρουλάκη.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία εν όψει του ανοιχτού ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασιάδη είπε: «Η προετοιμασία πάει καλά. Άλλωστε και στον κλειστό που κατέβηκα να κάνω μία κούρσα τα δείγματα ήταν καλά. Συνεχίζουμε με μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Πιστεύω ότι η εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. έχει πολλές πιθανότητες για μια καλή παρουσία. Υπάρχει μια καλή φουρνιά σπρίντερ που μπορούμε να συνεργαστούμε και να βγει κάτι καλό. Αλλά φυσικά χρειάζεται δουλειά για να επιτευχθεί».

Φωτογραφία: Action Foto / Mircea Rosca

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία