Ημιμαραθώνιος
Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου που θα γίνει παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας 20 Μαρτίου.

Στις 20 Μαρτίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου (προκήρυξη)

Στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον ημιμαραθώνιο νικητές ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος και η Κατερίνα Ασημακοπούλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου που θα γίνει παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας 20 Μαρτίου.

Φέτος θα διεξαχθεί το 11ο Πανελλήνιο Ανδρών- Γυναικών και ο 10ος διεθνής ημιμαραθώνιος Αθήνας.

Στον αγώνα αναμένεται να πάρουν μέρος πολλοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες των αποστάσεων.

Το περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχε πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Νικητές ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος και η Κατερίνα Ασημακοπούλου.

Ο ΣΕΓΑΣ δημοσιοποίησε την προκήρυξη τα διοργάνωσης. Η αφετηρία του αγώνα θα είναι επί της λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος της πλατείας Συντάγματος, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 8.30 το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν μόνο με mail μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου του 2022 και ώρα 14:00 στον ΣΕΓΑΣ (entries@segas.gr).

Ν’ αναφέρουμε ό,τι θα ισχύσει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Καθώς και το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής της διοργάνωσης. Φυσικά αν προβλεφθεί κάτι άλλο, θα υπάρχουν τροποποιήσεις μέχρι και τη διεξαγωγή του αγώνα.

Η προκήρυξη

22_Προκήρυξη_Πανελλήνιο_ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ_2_1

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία