Δύο όμορφες Ουκρανές Μάχουτσικ και Ντοροφέγιεβα, δύο διάσημες στο χώρο τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έβαλαν φωτιά στο Ίνσταγκραμ.

Μετείχαν σε καμπάνια για γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών. Έστειλαν το δικό τους μήνυμα για άσκηση και γυμναστική.

«Προχώρα με τους στόχους σου και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Λατρεύω το μήνυμα της νέας κολεξιόν της εταιρείας. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της καμπάνιας με την Νάντια Ντοροφέγιεβα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ η Ουκρανή άλτρια.

Η Μάχουτσικ πέρσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Είχε κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν πέρσι. Στον κλειστό είχε πηδήξει 2,06μ. και έγινε η 3η καλύτερη όλων των εποχών.

Φέτος έχει ξεκινήσει με 1,96μ. που έκανε μάλιστα πρόσφατα στο μίτινγκ στη Μπάνσκα Μπίστριτσα, όπου ήταν δεύτερη πίσω από την Αυστραλή Ελεανόρ Πάτερσον.

Από την άλλη η Νάντια Ντοροφέγιεβα είναι διάσημη Ουκρανή ποπ τραγουδίστρια. Η πανέμορφη 31χρονη είναι και ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, παρουσιάστρια και βίντεο μπλόγκερ. Έχει μετάσχει πολλές φορές στο talent show «The Voice» ως κριτής.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το βίντεο