Βάδην
Ο Ανδρέας Παπαστεργίου με τον προπονητή του Θανάση Δεληγιάννη βρίσκονται στην Κύπρο για να πραγματοποιήσουν προετοιμασία για δύο εβδομάδες.

Στην Κύπρο για προετοιμασία ο Ανδρέας Παπαστεργίου

Ο Ανδρέας Παπαστεργίου μετείχε φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στη Μουσκάτ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ανδρέας Παπαστεργίου με τον προπονητή του Θανάση Δεληγιάννη βρίσκονται στην Κύπρο για να πραγματοποιήσουν προετοιμασία για δύο εβδομάδες.

Ταξίδεψαν στο «νησί της Αφροδίτης» το Σάββατο και ξεκίνησαν τις προπονήσεις. «Ήρθαμε στη Λευκωσία για να κάνουμε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και να βγει όγκος προπόνησης. Θα επιστρέψουμε μετά τα Χριστούγεννα, εγώ στην Καρδίτσα και ο Ανδρέας στη Λάρισα για να περάσουμε με τις οικογένειές μας τις γιορτές και μετά πάλι στις προπονήσεις. Ο Ανδρέας έχει ξεκινήσει με όρεξη και πολλή δουλειά. Έχουμε βάλει υψηλούς στόχους τη νέα χρονιά. Ο βασικός είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Εσπού και να κυνηγήσει τη διάκριση», δηλώνει στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής.

Ο 19χρονος βαδιστής θα είναι φέτος πρώτη χρονιά στην κατηγορία Κ23 και θα επικεντρωθεί στα 20χλμ. βάδην, όπου έχει ατομικό ρεκόρ 1:38.22 από τον περασμένο Μάιο στην Πάτρα.

Φέτος μετείχε τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στο Ομάν στα 10χλμ., όπου είχε τερματίσει 14ος σε 47.22, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι, όπου στα 10.000μ. βάδην είχε πάρει την 11η θέση με 44.11.41. Το 2022 πέτυχε και ατομικά ρεκόρ και στα δύο δεκάρια, στα 10.000μ. βάδην 43.37.16 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 10χλμ. βάδην 45.42 στο μίτινγκ στο Μίκουλας στη Σλοβακία.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία