Σφυροβολία
Η Βαλεντίνα Δρακοπούλου είχε μια καλή φέτος σεζόν και κατάφερε να φθάσει στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18.

Η Βαλεντίνα Δρακοπούλου προετοιμάζεται με στόχους το 2023 τα ρεκόρ στη σφυροβολία

Η Βαλεντίνα Δρακοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στη σφυροβολία 60,08μ. που είχε ρίξει στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 που είχε γίνει τον περασμένο Μάιο στην Τρίπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βαλεντίνα Δρακοπούλου είχε μια καλή φέτος σεζόν και κατάφερε να φθάσει στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18.

Στη διοργάνωση που είχε γίνει στην πόλη Μπαρ στο Μαυροβούνιο, η 16χρονη ρίπτρια είχε ρίξει στη σφυροβολία (3κ.) 59,13μ.

Η νεαρή, που θα είναι και φέτος στην κατηγορία Κ18, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά με βασικούς στόχους να βελτιώσει την ατομική της επίδοση και να «χτίσει» καλές επιδόσεις και στην Κ20 και με την τετράκιλη σφύρα.

«Η προετοιμασία μας πάει καλά, αν και τώρα έχουν αρχίσει τα μεγάλα κρύα στην Τρίπολη. Είναι υγιής και θα είναι και φέτος στην κατηγορία κορασίδων. Ο στόχος είναι να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ με την 3κιλη σφύρα και να προσπαθήσει και με την τεσσάρα σφύρα στην κατηγορία Κ20 να ρίξει καλές βολές. Σίγουρα το όριο (57,50μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που αναμένεται να αλλάξει από τον ΣΕΓΑΣ, είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψει. Δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη διοργάνωση του χρόνου στην Κ18, οπότε μόνο στους Βαλκανικούς Αγώνες θα κυνηγήσει τη διάκριση», δήλωσε ο προπονητής και πατέρας της, Κώστας Δρακόπουλος. «Θέλω να προσθέσω εγώ ότι με χαροποίησε η απόφαση του ΣΕΓΑΣ να είμαι συνεργάτης ομοσπονδιακού προπονητή, δείχνοντας ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνω στην Τρίπολη», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής.

Η Βαλεντίνα Δρακοπούλου πέτυχε φέτος ατομικό ρεκόρ στη σφυροβολία με 60,08μ. που είχε ρίξει τον περασμένο Μάιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 στην Τρίπολη. Ήταν 5η στο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Βόλο και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία