Άλμα εις μήκος
Ο Αντώνης Στυλιανίδης ήταν από τους πρωταγωνιστές των αγώνων «Χειμωνίδεια» που έγιναν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη.

Στυλιανίδης: «Μετά το 7,80μ., στόχος η σταθερότητα για τον Αντώνη»

Ο Αντώνης Στυλιανίδης κέρδισε στο μήκος με 7,80μ. σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 7,72μ. από το 2019.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αντώνης Στυλιανίδης ήταν από τους πρωταγωνιστές των αγώνων «Χειμωνίδεια» που έγιναν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας αθλητής ήταν νικητής στο μήκος με 7,80μ. (+1,8). Πέτυχε ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 7,72μ. από το 2019 στην Πάτρα. Ο 24χρονος άλτης είχε δείξει σταθερότητα τη φετινή σεζόν και «κυνηγούσε» το καλό άλμα, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη. «Έβγαλε έγκυρα στον αγώνα και ήταν φυσιολογικό να βγει αυτό το άλμα. Μάλιστα, δεν ήταν και τα καλύτερα άλματα, σε σχέση με άλλους αγώνες που έκανε νωρίτερα. Στο Αλεξανδρινό μίτινγκ, την Καλλιθέα και την Καλαμάτα είχε πολλά άκυρα, αλλά και τεχνικά και κάποια από αυτά ήταν πάνω από 7,80μ. Στη Θεσσαλονίκη υπήρχε και η κούραση από τους πολλούς αγώνες. Όμως ήταν σημαντικό για τον Αντώνη και πρέπει να συνηθίσουν τώρα τα παιδιά τους πολλούς αγώνες», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής του και πατέρας του Νίκος Στυλιανίδης.

Ήταν και μια δικαίωση για τον μηκίστα του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, που είχε κάνει μια επέμβαση πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Μια διπλή επέμβαση που τον άφησε πίσω και με δεδομένο πως τα προηγούμενα δύο χρόνια υπήρχαν δυσκολίες λόγω του κορωνοϊού. Φέτος διανύει μια καλή σεζόν. Εκτός από τα 7,80μ. στα «Χειμωνίδεια», πήδηξε 7,65μ. στην Αλεξάνδρεια και 7,63μ. στην Καλλιθέα. «Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι σταθερότητα ο Αντώνης, ώστε να μπορεί να κυνηγήσει μεγαλύτερα άλματα από τα 7,80μ. Έχει μπροστά του τώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ίσως αγωνιστεί και στους Βαλκανικούς Αγώνες, αν επιλεγεί από τον ΣΕΓΑΣ ν’ αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής, που έχει στο γκρουπ του και τις Βασιλική Χαϊτίδου και Ναταλία Μπέση. Η δεύτερη κέρδισε στη Θεσσαλονίκη με 6,15μ. (+1,8). Και οι δύο άλτριες έχουν κάνει καλή σεζόν. Ειδικά η Χαϊτίδου έκανε μεγάλο ρεκόρ με 6,49μ. και η Μπέση πήδηξε 6,38μ. που είναι επίσης, ρεκόρ της.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία