Άλμα εις μήκος
Η Βασιλική Χαϊτίδου μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παρέμεινε στη Γερμανία και ετοιμάζεται ν’ αγωνιστεί την Κυριακή στο μίτινγκ του Λεβερκούζεν.

Στη Γερμανία η Βασιλική Χαϊτίδου, αγωνίζεται την Κυριακή στο μίτινγκ του Λεβερκούζεν

Η Βασιλική Χαϊτίδου έχει ως στόχο τη νέα σεζόν να σταθεροποιηθεί σε μεγαλύτερες επιδόσεις στο μήκος και να πάρει μέρος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του 2023.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Χαϊτίδου μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παρέμεινε στη Γερμανία και ετοιμάζεται ν’ αγωνιστεί την Κυριακή στο μίτινγκ του Λεβερκούζεν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για όσους δεν γνωρίζουν, έχει γεννηθεί στη Γερμανία και στην πόλη Μπίνενχοφ, ενώ ο πατέρας της ζει και δουλεύει εκεί. Έτσι, η άλτρια του Νίκου Στυλιανίδη αποφάσισε να δει τον πατέρα της και το συνδυάζει και με έναν ακόμη αγώνα, τον τελευταία στη σεζόν την προσεχή Κυριακή 28 Αυγούστου.

«Η σεζόν πιστεύω πήγε καλά για εμένα. Είμαι ευχαριστημένη που μπόρεσα να πάρω μέρος σε δύο μεγάλες διοργανώσεις, όπως τους Μεσογειακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στο Λεβερκούζεν θα είναι ο τελευταίος μου αγώνα για φέτος. Μετά θα ξεκουραστώ λίγο και θα αρχίσω προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Ο στόχος είναι από επιδόσεις στα 6,30μ. με 6,40μ., να πάω το 2023 πιο ψηλά και να σταθεροποιηθώ εκεί και φυσικά να μετάσχω σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα», δήλωσε στο Stivostime η 22χρονη που έχει ατομικό ρεκόρ 6,49μ. που σημείωσε στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα.   

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία