Άλμα επί κοντώ
Η Ελένη Πόλακ αποφάσισε με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη να ξεκουραστεί για τη μέση της και να μην κάνει άλλο αγώνα τη φετινή σεζόν.

Ελένη Πόλακ: «Είμαι διψασμένη πια για τη διάκριση»

Η Ελένη Πόλακ έχει ως πρώτο στόχο τη νέα σεζόν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελένη Πόλακ αποφάσισε με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη να ξεκουραστεί για τη μέση της και να μην κάνει άλλο αγώνα τη φετινή σεζόν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο υπολόγιζε να μετάσχει σε κάποια μίτινγκ. «Η αλήθεια είναι πως επέστρεψα από τη Γερμανία με όρεξη. Ήθελα να κάνω ακόμη κάποιους αγώνες. Τελικά αποφασίσαμε με τον προπονητή μου να σταματήσω και να ξεκουραστώ και να φτιάξω το πρόβλημα με τη μέση μου που με ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα», λέει στο Stivostime η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη.

«Είμαι γενικά ευχαριστημένη από τη σεζόν μου. Για το που ήμουν και τι κατάφερα να κάνω. Πήγα παντού. Σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά. Η συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με ωφέλησε, ελπίζω. Θα ξεκουραστώ τώρα για περίπου δύο εβδομάδες και μετά επιστροφή και πάλι στις προπονήσεις. Είμαι διψασμένη πια και δεν το κρύβω ότι θέλω ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Ο πρώτος στόχος για του χρόνου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού και το 4,70μ. που είναι το όριο είναι εφικτό για μένα», είπε η 25χρονη που μετείχε και στις δύο μεγάλες διοργανώσεις του στίβου το 2022. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Έκλεισε τη χρονιά με 4,50μ. ρεκόρ που έκανε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα. Επίσης, κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία