Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε στον τελικό του επί κοντώ με 4,50μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, ενώ αποκλείστηκε η Ελένη Πόλακ με 4,40μ.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Στον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη, εκτός η Ελένη Πόλακ

Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζεται στον τελικό του επί κοντώ που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε στον τελικό του επί κοντώ με 4,50μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, ενώ αποκλείστηκε η Ελένη Πόλακ με 4,40μ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της και χρειάστηκε ένα άλμα έγκυρο στα 4,50μ. για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Να θυμίσουμε ότι το όριο ήταν 4,55μ. και δεν χρειάστηκε να πάνε σε αυτό το ύψος οι αθλήτριες. Μετείχε στο α’ προκριματικό γκρουπ, όπου ξεκίνησε από τα 4,40μ. που καρδιοχτύπησε για λίγο, καθώς το ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια. Φάνηκε όμως ότι ήθελε να βρει το ρυθμό της και στη συνέχεια στα 4,50μ. το υπερέβη με την πρώτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τρεις επικοντίστριες το κατάφεραν, εκτός από την Στεφανίδη, η Σλοβένα Τίνα Σουτέι και η Νορβηγίδα Λένε Ρέτζιους.

Από την άλλη η Ελένη Πόλακ δεν κατάφερε να περάσει τα 4,50μ. που θα της έδιναν την πρόκριση στον τελικό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα μπορούσε και στα 4,40μ., αλλά χρειάστηκε την 3η προσπάθεια να υπερβεί το ύψος και έτσι έμεινε εκτός. Η άλτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεκίνησε από τα 4,25μ. που πέρασε με την τρίτη, όπως και τα 4,40μ. και απέτυχε τρεις φορές στα 4,50μ. Στο σύνολο η Πόλακ κατέλαβε την 17η θέση.

Ο τελικός του επί κοντώ γυναικών είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας).  

Αποτέλεσμα

Επί κοντώ

Α’ γκρουπ

Β’ γκρουπ

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία