Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο και δήλωσε έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Κατερίνα Στεφανίδη- Μπαίνω σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης

Η Ελένη Πόλακ δήλωσε απογοητευμένη και πίστευε ότι παρότι είχε μια κακή σεζόν, θα τη γύριζε στο Μόναχο με την πρόκριση στον τελικό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο και δήλωσε έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τον προκριματικό δήλωσε:

«Δεν αγχώθηκα. Έδειξα ότι ήμουν λίγο ενεργοποιημένη, αλλά το βρήκα στη συνέχεια. Ήξερα ότι μπορεί να κριθεί η πρόκριση και στα 4,40μ., αλλά φθάσαμε στα 4,50μ. Έχω προετοιμαστεί για τον Αύγουστο, καθώς συνήθως τότε γίνονται οι μεγάλες διοργανώσεις, απλά λόγω Covid έγινε τον Ιούλιο το Παγκόσμιο. Υπάρχει βελτίωση. Είμαι καλά σωματικά, δεν μου λείπει κάτι, ίσως ψυχολογικά. Δεν θέλω να υποτιμήσω τις άλλες αθλήτριες, αλλά θέλω να βγω σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τώρα αν πάρω το ασημένιο ή χάλκινο μετάλλιο θα είναι εντάξει».

Από την άλλη η Ελένη Πόλακ, που αποκλείστηκε από τον τελικό, ήταν απογοητευμένη. «Προσπάθησα πολύ. Ειδικά στα 4,50μ. το τρίτο μου άλμα ήταν καλό, αλλά το έχασα. Έκανα λάθη και δεν συγχωρούνται. Είμαι απογοητευμένη. Έκανα μια κακή σεζόν, αλλά πίστευα εδώ ότι θα το γύριζα. Δεν τα κατάφερα».

Πάντως, η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε στην Ελένη Πόλακ και της είπε να μην απογοητεύεται και θεώρησε ότι είχε έναν καλό αγώνα και έχασε στις λεπτομέρειες τα 4,50μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία