Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του μήκους με άλμα στα 7,94 μέτρα στην 1η μέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόναχο.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Στον τελικό ο Μίλτος Τεντόγλου με 7,94μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του μήκους με άλμα στα 7,94 μέτρα στην 1η μέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόναχο. Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στο α’ γκρουπ και με τα 7,94μ. ήταν ο καλύτερος, έστω και αν δεν έπιασε το όριο 8,05μ. για την απευθείας πρόκριση στον τελικό. Από το β’ γκρουπ […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του μήκους με άλμα στα 7,94 μέτρα στην 1η μέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόναχο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στο α’ γκρουπ και με τα 7,94μ. ήταν ο καλύτερος, έστω και αν δεν έπιασε το όριο 8,05μ. για την απευθείας πρόκριση στον τελικό. Από το β’ γκρουπ μόνο η Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ κατάφερε να πάει πάνω από το όριο και με 8,06μ. σημείωσε την καλύτερη επίδοση του προκριματικού.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι πέτυχε τα 7,94μ. στην 3η και τελευταία του προσπάθεια. Κατά σειρά πήδηξε: 7,66μ. (+0,3), 7,80μ. (+0,6), 7,94μ. (+0,4).

«Ξεκίνησα άσχημα. Δεν ήμουν καλά, δεν ξύπνησα καλά. Το σώμα μου δεν ήταν ωραίο όπως είναι συνήθως. Ζορίστηκε με τη φόρα μου. Συμβαίνει συνήθως στην προπόνηση, όχι στον αγώνα, αλλά έγινε εδώ στον προκριματικό. Κατάλαβα όμως τι χρειάζεται και ξέρω τι να κάνω αύριο στον τελικό», δήλωσε μετά τον αγώνα του στον προκριματικό.

O τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 21:27 (ώρα Ελλάδας).

https://youtu.be/_XaKHLRWERw

Αποτέλεσμα

Μήκος

Α’ γκρουπ

Β΄γκρουπ

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία