Γενικά
Ευχάριστα ήταν τα νέα για την οικογένεια Στεφανίδη, που έζησε εφιαλτικές στιγμές, όπως και πολύς κόσμος με τη φωτιά που καίει την Πεντέλη.

Στεφανίδης: Σώσαμε το σπίτι μας. Ευτυχώς. Ρίχναμε χώμα στη φωτιά!

Ο Γιώργος Στεφανίδης με τη βοήθεια γειτόνων και ρίχνοντας χώμα στη φωτιά κατάφεραν να σώσουν το σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στο Πανόραμα Παλλήνης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την οικογένεια Στεφανίδη, που έζησε εφιαλτικές στιγμές, όπως και πολύς κόσμος με τη φωτιά που καίει την Πεντέλη.

Είναι χαρακτηριστικές και αναρτήσεις της Ζωής Βαρέλη, μητέρας της ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη στα social media, που έκανε έκκληση για βοήθεια και περιέγραψε την κατάσταση που βίωναν.

Μια βοήθεια τελικά που δεν ήρθε ποτέ στην περιοχή Πανόραμα της Παλλήνης που έχουν την οικεία τους.

Ο Γιώργος Στεφανίδης, πατέρας των πρωταθλητριών του επί κοντώ Κατερίνας και Γεωργίας Στεφανίδη μίλησε στο Stivostime.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε καλά και σώσαμε το σπίτι μας. Αναγκαστήκαμε αρχικά να εγκαταλείψουμε το σπίτι, αλλά ζητήσαμε βοήθεια που δεν ερχόταν. Η αλήθεια είναι πως οι πυροσβέστες με αυτή την πύρινη λαίλαπα που έκαιγε τα πάντα και με τους δυνατούς ανέμους, ήταν διασκορπισμένοι και ήταν σαν σε πανικό. Στο δρόμο προς εμάς καίγονταν σπίτια και επιχειρούσαν εκεί. Έτσι, αναγκαστήκαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να σώσουμε το σπίτι. Ευτυχώς με τη βοήθεια γειτόνων με φτυάρια, πριόνια, τσάπες ρίχναμε χώμα στη φωτιά και προσπαθήσαμε να την περιορίσουμε όπως και έγινε. Δυστυχώς δεν είχαμε νερό. Λόγω της κατάστασης δεν υπήρχε καθόλου πίεση. Επίσης, κόπηκε το ρεύμα. Τελικά το σώσαμε το σπίτι μας και τώρα η κατάσταση φαίνεται ελεγχόμενη, καθώς επιχειρούν αεροπλάνα και δεν έχουμε αναζωπύρωση. Φυσικά θα θέλαμε τα καναντέρ να ρίχνουν χθες το βράδυ που έκαιγε η φωτιά».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία