Γενικά
Φωτιά Πεντέλη: Αγωνία για το σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη - Καιγόμαστε!!! - Καταγγελία για απουσία πυροσβεστικών

Φωτιά Πεντέλη: Αγωνία για το σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη – Καιγόμαστε!!! – Καταγγελία για απουσία πυροσβεστικών

«Καιγόμαστε!!! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμαρας», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Φωτιά Πεντέλη: Αγωνία για το σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη με την μητέρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας να ζει λεπτό προς λεπτό τον κίνδυνο από τον πύρινο εφιάλτη.

Η μεγάλη φωτιά που καίει για δεύτερη μέρα στην Πεντέλη, τον Γέρακα, την Ανθούσα, την Παλλήνη, τη Διώνη και εκατέρωθεν της Λεωφόρου Μαραθώνος, στα όρια με την Αττική οδό, έχει προκαλέσει τρομακτικές καταστροφές, στο φυσικό πλούτο αλλά και σε περιουσίες, με δεκάδες σπίτια και αυτοκίνητα να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Οι κάτοικοι τις περιοχής ζουν με αγωνία λεπτό το λεπτό τον πύρινο εφιάλτη, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη.

Συγκλονιστικές οι αναρτήσεις της μητέρας της, Ζωής Βαρέλη – Στεφανίδη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου καταγγέλλεται η έλλειψη πυροσβεστικών οχημάτων.

«Εμείς εγκαταλείψαμε το σπίτι μας»

«Ακριβώς απέναντί μου. Μηδέν πυροσβεστικό»

«Βλέπω live στον alpha να καίγομαι. Το νερό τελειωσε»

«Καιγόμαστε!!! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμαρας»

Οι παραπάνω είναι μερικές από τις αναρτήσεις που έκανε η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, η οποία είναι περιφερειακή σύμβουλος Ανατ. Αττικής με τη Δύναμη Ζωής.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος