Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την 5η θέση στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δήλωσε ευχαριστημένη και σκέφτεται το Μόναχο.

Κατερίνα Στεφανίδη: Είμαι για πανελλήνιο ρεκόρ, όχι σήμερα. Στο Μόναχο ελπίζω σε καλά πράγματα

Η Κατερίνα Στεφανίδη τόνισε πως ο αέρας που υπήρχε ήταν ευνοϊκός κυρίως για τις Αμερικανίδες. Είναι ικανοποιημένη πάντως, από το φετινό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την 5η θέση στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δήλωσε ευχαριστημένη και σκέφτεται το Μόναχο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τον αγώνα της δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Μόλις βγήκα και είδα τις καλές συνθήκες, με τον αέρα, κατάλαβα πως θα είναι δύσκολα, γιατί βοηθάει κυρίως τις Αμερικανίδες. Και την Σουτέι. Απλά δεν πήγε όπως περίμενα. Τις υπολόγιζα, όπως και την Κένεντι. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένη από το φετινό μου ρεκόρ. Είμαι σε καλή κατάσταση, σε κατάσταση για πανελλήνιο ρεκόρ. Όχι όμως σήμερα. Τα πόδια μου δεν έτρεχαν. Έκανα την επιλογή να αφήσω το 4,80μ. και να πάω στο 4,85μ. για να έχω 2 λεπτά να ξεκουραστώ. Αισθάνθηκα καλά όταν δοκίμασα, αλλά δεν ήταν εύκολο και να κάνω 20 εκατοστά ρεκόρ. Δεν ήμουν τόσο φρέσκια για να πάω σε τέτοιο ύψος. Χαίρομαι πάντως που ήταν κοντά η οικογένειά μου και φίλοι που τους άκουγα στο στάδιο. Όπως και άνθρωποι από το πανεπιστήμιό του το Στάνφορντ. Προέρχομαι από μια μέτρια χρονιά. Αλλά έφθασε στον τελικό και στην 5η θέση. Ήθελα κάτι παραπάνω, αλλά είμαστε στα μέσα Ιουλίου. Συνήθως η κορύφωση είναι τον Αύγουστο. Γι’ αυτό ελπίζω να λέμε άλλα πράγματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Έχω βάλει προπόνηση αυτό το διάστημα και θα είμαι πιο έτοιμη. Θα κάνω έναν αγώνα στο Diamond League στο Μονακό και μετά Μόναχο».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία