Άλμα επί κοντώ
Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν να επιστρέψει την Τετάρτη το πρωί στην Ελλάδα. Όμως έχει μείνει «καθηλωμένη» στο Πόρτλαντ, χωρίς τα κοντάρια της.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Απίστευτη ταλαιπωρία για τη Νικόλ Κυριακοπούλου- Παραμένει στις ΗΠΑ. Ακόμη περιμένει τα κοντάρια! Απαράδεκτοι οι διοργανωτές

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι να ταξιδέψει την Πέμπτη το πρωί από το Πόρτλαντ και να επιστρέψει την Παρασκευή στην Αθήνα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν να επιστρέψει την Τετάρτη το πρωί στην Ελλάδα. Όμως έχει μείνει «καθηλωμένη» στο Πόρτλαντ, χωρίς τα κοντάρια της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αρχικά ενημερώθηκε στην Τρίτη το βράδυ, τελευταία στιγμή, για την ακύρωση της πρωινής πτήσης της από το Πόρτλαντ για τη Νέα Υόρκη. Έτσι, τα ξημερώματα της Τετάρτης ταξίδεψε με βαν της διοργάνωσης, μαζί με την Ελένη Πόλακ, από το Γιουτζίν για το Πόρτλαντ. Έφυγαν περίπου 01:00 και έφθασαν στις 04:00. Με το που έφθασαν έψαξαν για το φορτηγό που έστειλαν οι διοργανωτές με τα κοντάρια. Άφαντο το φορτηγό! Αφού βρήκαν το τηλέφωνο του οδηγού, ήταν… άφαντος και αυτός. Όσοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του δεν το σήκωσε ποτέ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κλείσει η πτήση για Νέα Υόρκη και να μην αναχωρήσει η κορυφαία μας άλτρια. Αντίθετα η Ελένη Πόλακ αποφάσισε να ταξιδέψει κανονικά. Το μεγάλο πρόβλημα όμως για τη Νικόλ Κυριακοπούλου είναι πως η απώλεια ή καθυστέρηση των κονταριών της μπορεί να της στοιχίσει ακόμη και τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Αυτό γιατί σε περίπτωση που ταξιδέψει χωρίς τα κοντάρια της και εφόσον ο οδηγός βρεθεί και τα μεταφέρει, θα μπουν σε cargo και μπορεί να χρειαστούν τρεις εβδομάδες να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Έτσι, θα προετοιμαστεί χωρίς τα κοντάρια της. Πάντως, η αεροπορική εταιρεία που ταξίδευε (United) της άλλαξε χωρίς χρέωση τα εισιτήρια για να ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης (06:00) από Πόρτλαντ για Ν. Υόρκη και από εκεί για Αθήνα. Δηλαδή, αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή. Μια απίστευτη ταλαιπωρία για την ίδια, που δείχνει και τα πολλά λάθη των Αμερικανών διοργανωτών. Ήδη τα παράπονα είναι πολλά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία