Δισκοβολία

Σούπερ δισκοβολία γυναικών στο μίτινγκ στο Ζάγκρεμπ

Στη δισκοβολία θα μετάσχει η τριάδα του Μονάχου με τις Πέρκοβιτς, Πούντεντς και Βίτα και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Όλμαν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα θυμίζει η δισκοβολία γυναικών στο διεθνές μίτινγκ του Ζάγκρεμπ που είναι να διεξαχθεί 9-11 Σεπτεμβρίου.

Οι Κροάτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την κορυφαία τους αθλήτρια, Σάντρα Πέρκοβιτς. Πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο έφθασε τα έξι συνεχόμενα χρυσά μετάλλια. Μαζί της θα είναι και η συμπατριώτισσά της Μαρίγια Τόλι που ήταν 6η στο Μόναχο. Στο μίτινγκ της κροατικής πρωτεύουσας, οι δύο Κροάτισσες θα βρουν απέναντί της την Αμερικανίδα ολυμπιονίκη Βαλάρι Όλμαν και τις δύο αθλήτριες που η Πέρκοβιτς ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα ρίξουν οι Γερμανίδες Κριστίν Πούντεντς και Κριστίν Βίτα. «Θα χρησιμοποιήσουμε το πλεονέκτημα του να αγωνιζόμαστε εντός έδρας, όπως έκανε η Πούντεντς στο Μόναχο και η Όλμαν στο Γιουτζίν», δήλωσε η Πέρκοβιτς στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το μίτινγκ, που φέρει την ονομασία «Boris Hanzekovic Memorial», που ανήκει στην κατηγορία WACT Gold.

Φωτογραφία: European Athletics/ Daniel Kopatsch

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία