Γενικά
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και η Νικόλ Κυριακοπούλου ακύρωσαν τους αγώνες που είχαν προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο εξωτερικό.

Ακύρωσαν Χρήστος Φραντζεσκάκης και Νικόλ Κυριακοπούλου τους αγώνες τους στο εξωτερικό

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα συνεχίσει για λίγο προπονήσεις και μετά θα ξεκουραστεί και η Νικόλ Κυριακοπούλου σκέφτεται ακόμη να μπει σε κάποιους αγώνες τον Σεπτέμβριο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και η Νικόλ Κυριακοπούλου ακύρωσαν τους αγώνες που είχαν προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο εξωτερικό.

Οι δύο Έλληνες αθλητές ήθελαν να συνεχίσουν τους αγώνες τους τη φετινή σεζόν. Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης επέστρεψε από τη Γερμανία και συνέχισε τις προπονήσεις, καθώς είχε κλείσει να πάρει μέρος σε δύο μίτινγκ στην Ουγγαρία. Ο ρίπτης του Κωστή Παπαμαρκάκη, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ήταν ν’ αγωνιστεί στις 2 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη και στις 6 του ίδιου μήνα στην Πέπα.

«Ήταν να αγωνιστώ σε δύο μίτινγκ στην Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο. Οι διοργανωτές τους με ενημέρωσαν πως έχουν κλείσει οι θέσεις. Από ότι κατάλαβα έδωσαν θέσεις στους Ούγγρους σφυροβόλους για να τους βοηθήσουν στο ράνκινγκ. Τώρα θα συνεχίσω για λίγες ημέρες προπονήσεις και μετά θα ξεκουραστώ για να μπω προετοιμασία για τη νέα σεζόν», δήλωσε στο Stivostime ο κορυφαίος μας σφυροβόλος. Έτσι, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έκλεισε τη σεζόν στο Μόναχο, όπου πήρε την 6η θέση με 78,20μ. που είναι το ατομικό του ρεκόρ και πανελλήνιο ρεκόρ Κ23.

Από την άλλη η Νικόλ Κυριακοπούλου, που έχασε τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, συνέχισε τις προπονήσεις και ήθελε να μπει σε αγώνες. Είχε προγραμματίσει δύο μίτινγκ στην Ιταλία. Στις 30 Αυγούστου στο Ροβερέτο και στις 4 Σεπτεμβρίου στην Πάντοβα. Τελικά τους ακύρωσε, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα μπει σε αγώνες τον επόμενο μήνα ή θα σταματήσει να ξεκουραστεί για να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία