Άλμα επί κοντώ

Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα κάνει 3-4 ακόμη αγώνες στη σεζόν- Έκλεισε μίτινγκ στην Ιταλία

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αναμένεται να πάρει μέρος στα διεθνές μίτινγκ σε Ροβερέτο και Πάντοβα και μπορεί και στο Ζάγκρεμπ, περιμένοντας τη Ζυρίχη!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μπορεί να έχασε το ραντεβού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, αλλά συνεχίζει τις προπονήσεις, καθώς έκλεισε αγώνες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε μέσω ράνκινγκ να πάρει μέρος στη διοργάνωση που ξεκινάει τη Δευτέρα στη γερμανική πόλη. «Υπάρχει η πικρία, γιατί ήταν δύσκολη σεζόν και επιπλέον δεν έγινε καλή διαχείριση. Έχασα κάποιους σημαντικούς αγώνες και ο αγώνας στο διασυλλογικό, που κατέβηκα μόνο και μόνο για τον σύλλογό μου και η εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επηρέασαν τη βαθμολογία μου. Θα ήταν όλα διαφορετικά έστω και ένα μίτινγκ αν είχα κερδίσει και με 4,40μ. Συμβαίνουν όμως αυτά. Ξεκουράστηκα λίγο μετά το Όρεγκον και τώρα είμαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω τις προπονήσεις. Θέλω να κάνω τουλάχιστον 3 με 4 αγώνες πριν κλείσει η φετινή σεζόν», λέει στο Stivostime η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή.

«Αν πάνε όλα καλά θ’ αγωνιστώ στο μίτινγκ του Ροβερέτο στις 30 Αυγούστου. Ακολουθεί στις 4 Σεπτεμβρίου η Πάντοβα. Ανάλογα τι θα γίνει με τον τελικό της σειράς Diamond League και αν είναι μέσα, θα αποφασίσω αν θα πάρω μέρος στο μίτινγκ στο Ζάγκρεμπ στις 11 Σεπτεμβρίου. Θέλω να κλείσω με μια καλή παρουσία πριν ολοκληρωθεί η χρονιά και ξεκινήσω τη νέα με πρώτο στόχο τον κλειστό», καταλήγει η κορυφαία μας άλτρια.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας της σειράς Diamond League με 5 βαθμούς. Είναι από τον αγώνα της στο Μπέρμιγχαμ που ήταν 6η με 4,45μ. και στο Ραμπάτ που ήταν 7η με 4,30μ. Εκκρεμεί ένας ακόμη αγώνας στο επί κοντώ γυναικών στις 26 του μήνα στη Λοζάνη. Να θυμίσουμε ότι ο τελικός είναι στις 7 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία