Σφαιροβολία
Το 2ο Sifnos Street Shot Put θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου στη Σίφνο και θα πάρουν μέρος πολλοί αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεγάλο ενδιαφέρον ξένων αθλητών για το 2ο Sifnos Street Shot Put

Στο 2ο Sifnos Street Shot Put θα γίνει και αγώνας σφαιροβολίας Κ16 για τους κατοίκους της Σίφνου και Kids Athletics, ενώ προγραμματίζονται και εκδηλώσεις.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το 2ο Sifnos Street Shot Put θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου στη Σίφνο και θα πάρουν μέρος πολλοί αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αθλητές και αθλήτριες από την Ουκρανία, το Ισραήλ, την Τσεχία και την Σερβία.

Το μίτινγκ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στη Σίφνο, εκτός σταδίου με διεθνείς συμμετοχές.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου αγώνα στο νησί των Κυκλάδων, όπου πήραν μέρος οι κορυφαίοι Έλληνες σφαιροβόλοι και οι καλύτερες Ελληνίδες στο αγώνισμα, οι συνεργαζόμενοι φορείς, δηλαδή ο Δήμος Σίφνου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ετοιμάζονται για τον 2ο αγώνα σφαιροβολίας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με αγώνες σφαιροβολίας για τις μικρότερες κατηγορίες, Κ16 Αγοριών και Κοριτσιών, ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας αποκλειστικά για τους Σιφνιούς κατοίκους του νησιού ώστε να αναδειχτεί ο «δυνατότερος Σιφνιός».

Οι αγώνες θα πλαισιωθούν και από παράλληλες εκδηλώσεις όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες, Έλληνες και ξένοι θα γίνουν  οι ίδιοι πρεσβευτές της τοπικής κουζίνας και της ξακουστής αγγειοπλαστικής του νησιού ενώ θα μιλήσουν για τα οφέλη του αθλητισμού στα σχολεία του νησιού.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος θα διεξαχθεί όπως και το 2021 αγώνας kids’ athletics για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων.

Έτσι, ο αγώνας  σφαιροβολίας με την επωνυμία Sifnos Street Shot Put meeting θα έχει τριήμερη διάρκεια, περισσότερες συμμετοχές αθλητών και αθλητριών και θα αποκτήσει και έντονη πολιτιστική διάσταση.

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη διοργάνωση νικητές ήταν στους άνδρες ο Οδυσσέας Μουζενίδης και στις γυναίκες η Αναστασία Ντραγκομίροβα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία