Άλμα επί κοντώ
Η Αλίνα Φλώρου μετά από μια εξαιρετική φετινή σεζόν ετοιμάζεται να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να πάει για σπουδές στις ΗΠΑ.

Πέταξε για τις ΗΠΑ η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου

Η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου έκλεισε τη σεζόν με ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ με 4,16μ. που πέτυχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αλίνα Φλώρου μετά από μια εξαιρετική φετινή σεζόν ετοιμάζεται να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να πάει για σπουδές στις ΗΠΑ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναχώρησε για την Αμερική, όπου θα ξεκινήσει τις σπουδές της στη ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Τουλέιν στη Νέα Ορλεάνη.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου βελτίωσε πολλές φορές την ατομική της επίδοση στον ανοιχτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι είχε κλείσει με 3,90μ. και φέτος έφθασε στα 4,16μ. Μια επίδοση που πέτυχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στο Ντενιζλί της Τουρκίας, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

«Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και ήδη ο μεγάλος στόχος που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Δυστυχώς δεν μπόρεσε φέτος να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, που μας άφησε μια πίκρα όπως έγινε», είπε στο Stivostime ο προπονητής της Βασίλης Μεγαλοοικονόμου, με τον οποίον είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 θα γίνει το 2023 στην Κλουζ Ναπόκα.

Η 17χρονη επικοντίστρια, που ανήκει στον Γ.Σ. Κηφισιάς, κέρδισε το Σχολικό Πρωτάθλημα που είχε γίνει στο Βόλο. Στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στη Γαλλία πήρε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία