Άλμα επί κοντώ
Η Αναστασία Ρέτσα ήταν νικήτρια στο επί κοντώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στις Σέρρες με 4,00μ. Τρίτη ήταν η Τριανταφύλλου.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Η Αναστασία Ρέτσα νικήτρια στο επί κοντώ

Η Αναστασία Ρέτσα πήρε το χρυσό μετάλλιο, η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου το ασημένιο και η Ηλιάνα Τριανταφύλλου το χάλκινο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Ρέτσα ήταν νικήτρια στο επί κοντώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στις Σέρρες με 4,00μ. Τρίτη ήταν η Τριανταφύλλου.

Η Ρέτσα, που σπουδάζει στις ΗΠΑ, δεν μπόρεσε στη συνέχεια στα 4,05μ. να επιβεβαιώσει το όριο (4,05μ.) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Είναι πάντως, η δεύτερη καλύτερη επίδοσή της, μετά το 4,15μ. που είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο στο Κάρολ Γκέιμπλς και είναι το ατομικό της ρεκόρ. Δεύτερη ήταν η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου με 4,00μ.

Η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου

Τρίτη ήταν η Ηλιάνα Τριανταφύλλου με 3,90μ. Η νεαρή γύρισε από την Ιερουσαλήμ, όπου είχε εντυπωσιάσει κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου

Επί κοντώ: Αναστασία Ρέτσα (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας) 4,00μ., Αλίνα- Αμαλία Φλώρου- Δημητριάδου (ΓΣ Κηφισιάς) 4,00μ., Ηλιάνα Τριανταφύλλου (ΓΣ Σέρρες ’93) 3,90μ., Πετρούλα Βολτέα (ΓΣ Σέρρες ’93) 3,80μ., Ευγενία- Μαρία Παναγιώτου (Ερμής 1877) 3,80μ., Ηρώ Βραδή (ΓΣ Κερκυραϊκός) 3,80μ., Μαρία- Νεφέλη Καραγιάννη (ΑΟ Μεγάρων) 3,60μ., Σοφία Σπαράκη (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 3,40μ., Νικολίνα Πήττα (ΑΣ Ολυμπιακή Δομή 2004) 3,30μ., Χριστίνα Τατάκη (Πανιώνιος ΓΣ) 3,20μ., Εμινέ Τοπάλ (ΑΓΕΣ Κάμειρος), Νεφάλη- Ευδοξία Σκλαβούνου (ΑΟ Μεγάρων) ακυρώθηκαν.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία