Γενικά
Συνάντηση με τους ομοσπονδιακούς προπονητές που έχουν έδρα τη Βόρεια Ελλάδα θα έχουν το Σάββατο (21/1) οι επιτελικοί τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ.

Συνάντηση των επιτελικών τεχνικών του ΣΕΓΑΣ με προπονητές στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα πάνε ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο συντονιστής αναπτυξιακών ομάδων Στέφανος Ματάκης και οι τομεάρχες Χρήστος Παπαδόπουλος, Ιωάννα Σιώμου, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Δέσποινα Πάκου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συνάντηση με τους ομοσπονδιακούς προπονητές που έχουν έδρα τη Βόρεια Ελλάδα θα έχουν το Σάββατο (21/1) οι επιτελικοί τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ.

Όπως είχε γράψει το Stivostime, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποφασιστεί να γίνει επίσκεψη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας και των τεχνικών στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, με αφορμή και την ημερίδα που θα γίνει στο κλειστό Αμπελοκήπων το Σάββατο, το τεχνικό επιτελείο θα έχει συνάντηση με τους προπονητές στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα είναι εκπρόσωπος του Δ.Σ., καθώς το Σάββατο προγραμματίστηκε Διοικητικό Συμβούλιο.

Στη Θεσσαλονίκη θα πάνε ο Τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο συντονιστής αναπτυξιακών ομάδων Στέφανος Ματάκης και οι τομεάρχες Χρήστος Παπαδόπουλος, Ιωάννα Σιώμου, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Δέσποινα Πάκου, όπου θα συναντηθούν με τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς και τους προπονητές που γυμνάζουν μέλη της εθνικής ομάδας.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν τόσο ο τεχνικός ανάπτυξης Χρήστος Χατζηβασιλείου, όσο και ο υπεύθυνος του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Συρόπουλος. Ο τομεάρχης αλμάτων Γιώργος Πομάσκι αναχώρησε σήμερα για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασία του Μίλτου Τεντόγλου κι έτσι δε θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Οι προπονητές θα συζητήσουν για τους αγωνιστικούς στόχους της χρονιάς, για θέματα προπόνησης και προετοιμασίας, καθώς και προβλήματα που υπάρχουν στην εκτέλεση του έργου τους.

Φωτογραφία: Stivostime

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία