Γενικά
Μετά την τελευταία συνάντηση που είχαν η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ με το Τεχνικό Επιτελείο αποφασίστηκε να επισκεφθούν σύντομα τη Θεσσαλονίκη.

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ με το Τεχνικό Επιτελείο

Στη Θεσσαλονίκη η Διοίκηση και το Τεχνικό Επιτελείο θα έχουν συνάντηση με τους προπονητές.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μετά την τελευταία συνάντηση που είχαν η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ με το Τεχνικό Επιτελείο αποφασίστηκε να επισκεφθούν σύντομα τη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να καθοριστεί η ημερομηνία που θα γίνει η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Μέλη της Διοίκησης, με επικεφαλής την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα και οι επιτελικοί τεχνικοί με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου και τους συντονιστές της Ομοσπονδίας, θα συναντηθούν με τους προπονητές που γυμνάζουν τους Έλληνες πρωταθλητές στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος είναι να τεθούν τα όσα προβλήματα υπάρχουν, αλλά να γίνει και μια ενημέρωση για τους στόχους και τα πλάνα της Διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.

Η Θεσσαλονίκη έκανε επιστροφή, καθώς το Καυτανζόγλειο στάδιο φιλοξένησε φέτος τοΠανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πρέπει όμως το στάδιο να παραμείνει λειτουργικό και για τη συνέχεια, ώστε να διοργανώσει και άλλους αγώνες. Δεν είναι δυνατόν μια πόλη, όπως η Θεσσαλονίκη, που διαθέτει και κέντρο υψηλού αθλητισμού, να μη διοργανώνει τουλάχιστον ένα εθνικό πρωτάθλημα.

Το ραντεβού όπως προαναφέραμε θα «κλείσει» τις επόμενες ημέρες, αφού και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου απουσίασε τις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία