Γενικά
Οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ επιστρέφουν την Κυριακή από το Παρίσι και έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις που είδαν στο Αντονί.

Εξαιρετικές οι εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του δήμου Αντονί στο Παρίσι

Ο Χρήστος Μελέτογλου και ο Γιάννης Μυστακίδης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του δήμου Αντονί στο Παρίσι και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ επιστρέφουν την Κυριακή από το Παρίσι και έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις που είδαν στο Αντονί.

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γιάννης Μυστακίδης βρέθηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα σε αναζήτηση του προπονητικού κέντρο που θα χρησιμοποιήσει η Εθνική ομάδα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

«Οι εγκαταστάσεις είναι εκπληκτικές. Το στάδιο είναι ολοκαίνουριο. Το προπονητικό κέντρο διαθέτει όλα όσα χρειάζεται η Εθνική ομάδα για την προετοιμασία της. Υπάρχει προπονητήριο για τις ρίψεις και φυσικά εξοπλισμένες αίθουσες ενδυνάμωσης και εκγύμνασης. Με το τρένο βρίσκεται περίπου ένα τέταρτο από το κέντρο του Παρισιού και περίπου μισή ώρα από το στάδιο που θα γίνει ο στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι άνθρωποι μας υποδέχθηκαν, ήταν άψογη η φιλοξενία και τους ευχαριστούμε θερμά. Γυρίζουμε πλήρως ικανοποιημένοι», δηλώνει στο Stivostime ο Χρήστος Μελέτογλου.

Η επίσκεψη έγινε και μετά από επαφές που είχε το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μυστακίδης με Έλληνα που ζει και είναι αιρετός στο δήμο Αντονί, τον κ. Ιωάννη Βουλδούκη. Είναι εκλεγμένος στο δήμο και την περιφέρεια της περιοχής και υπεύθυνος στο ιατρικό κομμάτι. Οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και έναν γνώριμο και παλιά μεγάλη μορφή του μήκους, τον Ρόμπερτ Εμιγιάν. Ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης, δουλεύει τα απογεύματα στο δήμο Αντονί, ενώ το πρωί προπονεί, ανάμεσα στους αθλητές και τον ανερχόμενο Γάλλο μηκίστα Ζουλς Πομαρί.

Όλα δείχνουν πώς ο δήμος Αντονί και το προπονητικό κέντρο, όπου είναι το στάδιο «Georges Suant» θα αποτελέσει το «ορμητήριο» της Εθνικής ομάδας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Φυσικά θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ γι’ αυτό. Πάντως, προκαλεί εντύπωση και ερωτηματικά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΕΓΑΣ υπάρχουν μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ που ανήκουν στην αντιπολίτευση που θεωρούν περιττό (!) η Εθνική ομάδα να καταλύσει σε προπονητικό κέντρο, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όταν το επόμενο διάστημα θα παρθεί η απόφαση, θα φανεί αν ήταν απλώς «φωνές» ή θα ψηφίσουν υπέρ, καθώς είναι πολύ σημαντικό μια Εθνική ομάδα να συγκεντρώνεται μαζί πριν από μια μεγάλη διοργάνωση. Είχε γίνει τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία