Γενικά
Ο ΣΕΓΑΣ δημοσιοποίησε την Κυριακή την ανεπίσημη αξιολόγηση των σωματείων για το 2022. Κορυφαίος σύλλογος αναδείχθηκε ο «ΓΣ Ελ. Βενιζέλος».

Αξιολόγηση Σωματείων 2022- Κορυφαίος σύλλογος ο Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος

Στην αξιολόγηση των σωματείων για τη φετινή σεζόν στη δεύτερη θέση είναι ο ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών και στην τρίτη ο ΓΣ Σέρρες 93.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο ΣΕΓΑΣ δημοσιοποίησε την Κυριακή την ανεπίσημη αξιολόγηση των σωματείων για το 2022. Κορυφαίος σύλλογος αναδείχθηκε ο «ΓΣ Ελ. Βενιζέλος».

Το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας ανακοίνωσε τη σχετική λίστα με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν τα σωματεία τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με αυτήν κορυφαίο σωματείο για το 2022 είναι ο «Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος» και ακολουθούν στην πρώτη πεντάδα ο «ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών», που ανέβηκε μία θέση σε σχέση με το 2021, ο «ΓΣ Σέρρες 93» που ήταν 8ος το 2021, ο «ΑΓΣ Ιωαννίνων» και ο «ΓΣ Κηφισιάς». Στην έκτη θέση είναι ο «ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας», ενώ για πρώτη φορά στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται ο ΑΟ Κάλλιστος (7ος). Ο «Μεσογείων Αμεινίας ο Παλληνεύς» είναι όγδοος, ο «ΟΦΗ» ένατος, ενώ στην πρώτη δεκάδα επέστρεψε ο «Ηρακλής Θεσσαλονίκης».

Ο ΣΕΓΑΣ καλεί τις ΕΑΣ και τα σωματεία να ελέγξουν αναλυτικά τις βαθμολογίες που έχουν καταχωρήσει κι αν εντοπίσουν οποιαδήποτε παράλειψη να ενημερώσουν το γραφείο Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16/12.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία η συνημμένη αξιολόγηση θα εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή και θα επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Πίνακας αξιολόγησης

anepisimi_axiologisi_22

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία