Κλειστός Στίβος
Η Ειρήνη Βασιλείου αναχωρεί την Παρασκευή για τη Γερμανία και το Σάββατο κάνει ντεμπούτο στη σεζόν τρέχοντας 300μ. και 400μ. στο Κέμνιτς.

Πρεμιέρα το Σάββατο στο Κέμνιτς η Ειρήνη Βασιλείου

Η Ειρήνη Βασιλείου έχει μέσα στους στόχους της τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ειρήνη Βασιλείου αναχωρεί την Παρασκευή για τη Γερμανία και το Σάββατο κάνει ντεμπούτο στη σεζόν τρέχοντας 300μ. και 400μ. στο Κέμνιτς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποφάσισε να μπει από νωρίς σε αγώνες, καθώς έχει μέσα στους στόχους της τη φετινή σεζόν τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Η Κρητικοπούλα αθλήτρια στο «Road to Istanbul» βρίσκεται 32η θέση στα 400μ. με 1.135β., δύο μόλις πόντους μακριά από την 30η θέση, που δίνει και την πρόκριση για τη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στη γειτονική Τουρκία.

«Η προετοιμασία πάει καλά ως τώρα. Δεν είμαι αγωνιστικά έτοιμη ακόμα, αλλά θέλω να κάνω κάποιες κούρσες για να βρω ρυθμό. Θα αναχωρήσω την Παρασκευή από το Ηράκλειο για την Αθήνα και από εκεί με άλλη πτήση για το Βερολίνο και στη συνέχεια με τρένο θα πάω στο Κέμνιτς. Θα μπω στα 300μ. και στα 400μ.», δηλώνει στο Stivostime η κορυφαία μας αθλήτρια. Η Ειρήνη Βασιλείου έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. στον κλειστό 52.76 από το 2021 στο Τόρουν, ενώ δεν έχει τρέξει 300μ. στον κλειστό.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία