Γενικά
ΣΕΓΑΣ: Αλλάζει η εικόνα του στο διαδίκτυο - Κεντέρης - Αποτέλεσμα αντάξιο της αρχαιότερης Ομοσπονδίας

ΣΕΓΑΣ: Αλλάζει εικόνα στο διαδίκτυο – Κεντέρης: Αποτέλεσμα αντάξιο της αρχαιότερης Ομοσπονδίας

Το νέο site της Ομοσπονδίας θα είναι στον αέρα στις 11 Ιουλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

ΣΕΓΑΣ: Αλλάζει η εικόνα του στο διαδίκτυο αφού ο νέος ιστότοπος του Οργανισμού είναι γεγονός.

Στο νέο ιστότοπο, ειδήσεις, αποτελέσματα, βιογραφικά, ιστορικά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, θα είναι στη διάθεση των φίλων του στιβου 365 ημέρες το χρόνο.

Η ανανέωση του site του ΣΕΓΑΣ ήταν επιτακτική και άμεσα συνυφασμένη με τις ανάγκες της εποχής.

«Μία από τις προτεραιότητες της Διοίκησης από την αρχή της θητείας της, ήταν η αναβάθμιση του ιστότοπου της Ομοσπονδίας. Ήταν ανάγκη, ο ΣΕΓΑΣ, να αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο και αναβαθμισμένο προφίλ υπηρετώντας όπως πάντα τις αυξημένες υποχρεώσεις αθλητών, προπονητών και σωματείων», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

Ο Κώστας Κεντέρης ήταν αυτός που οραματίστηκε, οργάνωσε και «έτρεξε» την αλλαγή του site.

«Ανέλαβα αυτό το κομμάτι και μαζί με τους ανθρώπους, που εργάστηκαν όλους αυτούς τους μήνες νομίζω πως φέραμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο της αρχαιότερης Ομοσπονδίας. Η ενημέρωση των αναγνωστών, η προβολή αθλητών προπονητών και σωματείων θα παραμείνει προτεραιότητα μας. Η ομοσπονδία με το νέο της site, αλλά και την αδιάλειπτη χρήση των social media προσφέρει στους φίλους του στίβου άμεση ενημέρωση και στους αθλητές και τα σωματεία τη δυνατότητα να προβληθούν», συμπλήρωσε ο Κ. Κεντέρης ενώ στάθηκε και στην πρόθεση που υπάρχει, ώστε η αναβάθμιση να είναι συνεχής.

«Η μεγάλη πρόκληση για την Ομοσπονδία μας είναι η μηχανογράφηση τόσο των δελτίων, όσο και των αποτελεσμάτων, έτσι ώστε το site του ΣΕΓΑΣ να γίνει μια μεγάλη πύλη πληροφόρησης, στατιστικών και αποτελεσμάτων. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το τομέα και σύντομα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα», ανέφερε.

Το νέο site της Ομοσπονδίας θα είναι στον αέρα στις 11 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΕΓΑΣ: Ζαλίζουν τα νούμερα που αναφέρει ο Κώστας Κεντέρης

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Χρυσό μετάλλιο η Ηλιάνα Τριανταφύλλου στο επί κοντώ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος