Επικαιρότητα
ΣΕΓΑΣ: Ζαλίζουν τα νούμερα που αναφέρει ο Κώστας Κεντέρης

ΣΕΓΑΣ: Ζαλίζουν τα νούμερα που αναφέρει ο Κώστας Κεντέρης

Το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στον ΣΕΓΑΣ αλλά και το μήνυμα της ενοτητας που βγαίνει σε κάθε ενέργεια, δείχνει πως ο ΣΕΓΑΣ τιμαει την ιστορία και το βιογραφικό του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

ΣΕΓΑΣ: Ζαλίζουν τα νούμερα από τις ανάγκες των εθνικών μας ομάδων όπως αυτές αποτυπώνονται σε δημοσίευση του Κώστα Κεντέρη στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Η εθνική μας ομάδα Ανδρών/Γυναικών αναχώρησε για τις ΗΠΑ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Όρεγκον», αναφέρει αρχικά ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

«Η εθνική ομάδα Ανδρών/Γυναικών Κ18 βρίσκεται ήδη στην Ιερουσαλήμ, εκεί όπου τη Δευτέρα (4/7) ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Παράλληλα μέλη της Εθνικής μας ομάδας βρίσκονται στο Οράν της Αλγερίας οπού διεξάγονται οι Μεσογειακοί Αγώνες και αθλητές μας αγωνίστηκαν το Σάββατο στο Ελ Πάσο της Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βουνού», συνεχίζει ο Κώστας Κεντέρης.

«Ταυτόχρονα εκατοντάδες μικρά παιδιά, το μέλλον του ελληνικού στίβου, αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, που γίνεται σε πέντε ομίλους, σε τέσσερις πόλεις της χώρας μας», συμπληρώνει.

«Πάνω από 100 αθλητές μας με τους προπονητές τους είναι αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό για να εκπροσωπήσουν επάξια και περήφανα την Ελλάδα μας και τον ελληνικό στίβο. Πάνω από 200 αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τις εσωτερικές μετακινήσεις σε 48 ώρες… Πάνω από 400 αεροπορικά εισιτήρια στο σύνολο τους σε διάστημα 60 ήμερων, πάνω από 450 κούτες αθλητικού εξοπλισμού, όλα έτοιμα στην ώρα τους», υπογραμμίζεται.

Πέραν των προπονητών, συνοδών, αρχηγών αποστολών, που είναι κοντά στα παιδιά μας και έτοιμοι αν πάσα στιγμή να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, «όπως το χθεσινό με το 2ο γκρουπ που ταξίδευε για το Ισραήλ (προσωπικά κοιμήθηκα 07.20 το πρωί όταν μπήκαν πλεον τα παιδιά μας στα δωμάτια τους καθώς υπήρξε καθυστέρηση στην πτήση τους), όλο το δυναμικό του ΣΕΓΑΣ, υπάλληλοι, διοικητικοί, τεχνικοι,συνεργάτες της ομοσπονδίας μας βρίσκονται κοντά και υποστηρικτικά για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε όλες μας της αποστολές και είναι έτοιμο να δώσει λύση οποιαδήποτε ώρα και στιγμή», υπογραμμίζει ο Κώστας Κεντέρης.

«Θα ήθελα από καρδίας να τους ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ αθλητές, προπονητές, υπάλληλοι, διοικητικοί, συνεργάτες της ομοσπονδίας μας και να τους πω ότι είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί τους. Η οικογένεια του Ελληνικού Στίβου είναι μια ενιαία και αδιαίρετη. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους αθλητές και τους προπονητές μας», καταλήγει.

Το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στον ΣΕΓΑΣ αλλά και το μήνυμα της ενοτητας που βγαίνει σε κάθε ενέργεια, δείχνει πως ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων τιμαει την ιστορία και το βιογραφικό του. Ήταν, ειναι και θα είναι η πρώτη ομοσπονδια της χώρας, σε ανάγκες, απαιτήσεις και επιτυχίες.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος