Κλειστός Στίβος
Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου μετά την στέψη του ως πρωταθλητής Ευρώπης επικεντρώθηκαν στο αθλητικό κομμάτι.

Σε ένδειξη σεβασμού ο Μίλτος Τεντόγλου ήθελε μόνο αθλητικές ερωτήσεις κατά την άφιξή του (vid)

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την στέψη του ως πρωταθλητής Ευρώπης επικεντρώθηκαν στο αθλητικό κομμάτι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, επέστρεψε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο 25χρονος Ολυμπιονίκης συνέχισε το σερί των επιτυχιών κατακτώντας το τρίτο του διαδοχικό χρυσό στη διοργάνωση. Μάλιστα, κατά την άφιξή της Ελληνικής αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ζήτησε από τους δημοσιογράφους οι ερωτήσεις που θα του απευθύνουν, να αφορούν μόνο το αθλητικό κομμάτι.

Με αυτόν τον τρόπο, έδειξε και πάλι την ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, όπως είχε κάνει και στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη επιτυχία.

«Άμα ο αγώνας ήταν απόγευμα θα βοηθούσε πολύ περισσότερο. Το πρωί ήταν αρκετά δύσκολο το ξύπνημα, δυσκολευόμουν πάρα πολύ το βράδυ. Όλα πήγαν καλά, έκανα καλό ζέσταμα και βγήκε το πρώτο άλμα αρκετά καλό.

Είμαι περήφανος για αυτό που κατάφερα, δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή μου. Μου αρέσουν πολύ τα μετάλλια και οι επιδόσεις και πάντα κυνηγάω το καλύτερο δυνατό», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τον στόχο των 8,50, δήλωσε: «8,50 ήταν και ο στόχος μου τώρα, το έχω ξανακάνει. Θα ήθελα πολύ περισσότερο από αυτό, θα ήθελα να πάω το καλοκαίρι στα 8,60 και 8,70. Θα προσπαθήσω να το καταφέρω».

Τέλος, σχετικά με το αν διάλεξε προσεκτικά τα παπούτσια και το χρώμα πριν τον αγώνα: «Ναι, το κοίταξα προσεκτικά. Το διπλοκοιτάξαμε για να γίνουν όλα καλά».

Όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία