Άλμα εις μήκος

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Ντρέπομαι να πω κάτι – Δεν απαλύνεται ο πόνος – Το καλύτερο είναι να μην πεις τίποτα βασικά

«Ότι και να κάνουμε δεν έχει σημασία γι αυτούς, το καλύτερο είναι να μην πεις τίποτα βασικά», σημείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Σκόρπισε λίγο το πυκνό σκοτάδι πάνω από την Ελλάδα ο Μίλτος Τεντόγλου, ο μόνος Ευρωπαίος αθλητής με τρία χρυσά μετάλλια στον κλειστό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.30 πήρε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο μήκος, αυτή την φορά στην Κωνσταντινούπολη και έκανε έναν ολόκληρο λαό να ξεχαστεί για λίγο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ευχαρίστησε, στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, τους Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες για να του δώσουν δύναμη και να πανηγυρίσουν την επιτυχία του. «Κάνανε φανταστική κερκίδα» υπογράμμισε.

Ο Μ. Τεντόγλου σημείωσε ότι δεν ήταν τόσο καλός όσο θα έπρεπε «γιατί μάλλον ήταν το πρωινό ξύπνημα, ο πρωινός αγώνας αλλά προσπάθησα».

«Αν ήταν το βράδυ ο αγώνας το υπόσχομαι θα ήταν 8.50» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη ο Μίλτος Τεντόγλου υπογράμμισε πως ντρέπεται να αναφέρει κάτι γι αυτό, τονίζοντας τις δηλώσεις του Γιάννη Νυφαντόπουλου, του σπρίντερ συναθλητή του στην Εθνική Ομάδα.

«Το παιδί ειπε (Νυφαντόπουλος) εντάξει εμείς είμαστε εδώ, αγωνιζόμαστε, δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε που να απαλύνει την λύπη αυτών των ανθρωπων», σημείωσε.

«Ότι και να κάνουμε δεν έχει σημασία γι αυτούς, το καλύτερο είναι να μην πεις τίποτα βασικά», κατέληξε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Ντρέπομαι να πω κάτι – Δεν απαλύνεται ο πόνος – Το καλύτερο είναι να μην πεις τίποτα βασικά

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος