Γεράσιμος Μανωλίδης
Η κριτική που δέχθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου από το Sportsfeed ήταν από αυτά που λέμε «χτυπήματα κάτω από τη μέση».

H Νικόλ Κυριακοπούλου και το άλμα επί κοντώ πολύ πάνω από το Sportsfeed

Η κριτική που δέχθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου από το Sportsfeed ήταν από αυτά που λέμε «χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι αναφορές μας στο Sportsfeed όλα αυτά τα χρόνια ένα και μόνο γνώμονα είχε. Το καλό των αθλητών και του στίβου γενικότερα. Όπου τους θίγουν, θα είμαστε εδώ να απαντάμε. Η κριτική που άσκησε για την παρουσία της Νικόλ Κυριακοπούλου στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023 ήταν από τα κομμάτια που απλά δεν γράφονται.

Αρχικά να αναφέρουμε τα γεγονότα. Η Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε άλμα στα 4,30 στο ευρωπαϊκό κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Πρώτη που ξέρει πως αυτή η επίδοση δεν ήταν αυτή που θα ήθελε είναι η ίδια. Οκ, έχει συμβεί ξανά, συμβαίνει και θα συμβαίνει.

Το Sportsfeed στη γενική κριτική που έκανε για την παρουσία των Ελλήνων αθλητών στην Κωνσταντινούπολη ανέφερε για την Κυριακοπούλου: «Δυστυχώς, είναι από τα μέλη της Εθνικής για τα οποία έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου όσον αφορά τις μεγάλες διοργανώσεις».


Η ίδια η Ελληνίδα επικοντίστρια απάντησε στο Instagram πως μόνο η ίδια θα αποφασίσει αν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου ή όχι. Προφανώς…

Η απάντηση που έδωσε η Νικόλ Κυριακοπούλου

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τόσο πολύ τις προθέσεις του συγκεκριμένου site. Η γλώσσα μας έχει βγάλει «μαλλιά» από τις αναφορές μας. Το ανυπόγραφο του άρθρου δεν σημαίνει φόβο, ή κρυφτό απαραίτητα. Να το ξεκαθαρίσουμε. Διότι, αυτή η λογική είναι λανθασμένη. Από τη στιγμή που ανεβαίνει κάτι και έχει υπογραφή Sportsfeed, σημαίνει ότι έχει την αποδοχή όλη της ιστοσελίδας. Των ιδιοκτητών της και όσων έχουν το γενικό πρόσταγμα. Αυτό για να το ξεκαθαρίσουμε.

Και σε άλλους αθλητές υπάρχουν κακόβουλες αναφορές, αλλά στη Νικόλ Κυριακοπούλου το Sportsfeed έχει υπερβεί τα εσκαμμένα. Προφανώς με τη συγκεκριμένη αθλήτρια έχει προηγούμενα. Είναι σαφές αυτό. Και με την Κατερίνα Στεφανίδη έχει προηγούμενα, για παράδειγμα. «Η χαμηλότερη επίδοση που έχει καταγράψει σε τελικό…», είπαν για την Στεφανίδη που πήρε την 4η θέση.

Συνεπώς, η λογική είναι «σε συμπαθώ, γράφω καλά πράγματα. Δεν σε συμπαθώ, σε… ρίχνω στα τάρταρα». Σύνηθες φαινόμενο… δημοσιογραφίας τις περασμένες δεκαετίες. Τα γέρικα σκυλιά δεν μαθαίνουν νέα γράμματα. Αυτό ισχύει και για τους αχθοφόρους εμπάθειας με πληκτρολόγιο ή μη.

Το 4,30 είναι ένας αριθμός. Ένας αριθμός είναι και η ηλικία. Οι αριθμοί δεν συνδέονται, δεν αιτία ο ένας του άλλου.

Σε αθλήτριες με τεράστιες επιτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις, σε μητέρες που ακόμα κάνουν πρωταθλητισμό, σε μαχήτριες που έχουν πέσει και σηκωθεί ξανά και ξανά, αυτό που οφείλουμε πρωτίστως, είναι σεβασμός.

Αλλά δεν έχει και ανάγκη, εδώ που τα λέμε, η Νικόλ Κυριακοπούλου. Το κοντάρι της έχει περάσει προ πολλού πάνω από το Sportsfeed. Ούτε να απαντάει δεν αξίζει…

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης - Αρθρογραφία