Δημήτρης Βασιλικός για Νίκο Ανδρικόπουλο: Μετά τον προκριματικό πιστεύω άλλαξαν οι στόχοι είπε ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός.

«Αν θα έπρεπε με δύο λέξεις να πω τι είναι αυτό που κάνει το Νίκο να ξεχωρίζει θα έλεγα πειθαρχία και αφοσίωση. Χαρακτηριστικά που τον έφτασαν σε αυτή τη διάκριση», είπε ο προπονητής του 26χρονου άλτη.

Ο Δημήτρης Βασιλικός δήλωσε ικανοποιημένος και χαρούμενος με την εμφάνιση του αθλητή του, για τον οποίο είπε πως «έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει εδώ, το αξίζει».

Δημήτρης Βασιλικός για Νίκο Ανδρικόπουλο: Μετά τον προκριματικό πιστεύω άλλαξαν οι στόχοι

Σύμφωνα με τον Δημητρη Βασιλικό ο Νίκος Ανδρικόπουλος «θα μπορούσε να έχει τελειώσει στο 16.05 μ. στον προκριματικό αν έκανε το 3ο άκυρο και θα μιλάγαμε για μια αποτυχία».

«Αλλά τελικά ήταν έγκυρος πέτυχε φετινό ρεκόρ και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ», συμπλήρωσε.

«Μετά τον προκριματικό πιστεύω άλλαξαν οι στόχοι και άρχισε να πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει μετάλλιο. Το σκέφτηκε, το σκέφτηκα και εγώ, όμως, δεν ήταν κάτι που αναφέραμε … Αυτό έβλεπα να εκτυλίσσεται μπροστά μου σε αυτούς τους αγώνες και είμαι χαρούμενος για αυτό. Έβλεπα την αυτοπεποίθηση να γεννιέται. Έτσι αγωνίστηκε και έτσι πήρε το μετάλλιο», τόνισε στην επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε επισης:

Σε ένδειξη σεβασμού ο Μίλτος Τεντόγλου ήθελε μόνο αθλητικές ερωτήσεις κατά την άφιξή του (vid)

H Νικόλ Κυριακοπούλου και το άλμα επί κοντώ πολύ πάνω από το Sportsfeed