Γενικά
Δύο Έλληνες προπονητές, η Δέσποινα Παπαβασιλάκη και ο Σταμάτης Μάγος παρακολούθησαν σεμινάριο για τα οριζόντια άλματα που έγινε στη Σουηδία.

Πολύτιμες εμπειρίες για Δέσποινα Παπαβασιλάκη και Σταμάτη Μάγο σε σεμινάριο στη Σουηδία

Ο ΣΕΓΑΣ στηρίζει τα σεμινάρια που διοργανώνει η ΕΑ και στέλνει Έλληνες προπονητές, όπως συνέβη στο Ταλίν με το σεμινάριο ρίψεων.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο Έλληνες προπονητές, η Δέσποινα Παπαβασιλάκη και ο Σταμάτης Μάγος παρακολούθησαν σεμινάριο για τα οριζόντια άλματα που έγινε στη Σουηδία.

Πρόκειται για τριήμερο σεμινάριο που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου και στηρίζει ο ΣΕΓΑΣ στέλνοντας Έλληνες προπονητές να μετάσχουν. Όπως έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στο Ταλίν της Εσθονίας, όπου ταξίδεψαν Γιώργος Μποτσκαρίωβ, Ανέστης Καλτζίδης και Γιάννης Μπαρλής.

Η Δέσποινα Παπαβασιλάκη, παλιά πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια που γυμνάζει στο γκρουπ της την νεαρή πρωταθλήτρια του τριπλούν Σωτηρία Ράπτη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες και ένα κείμενο που ανέφερε:

«Ένα πολύ γεμάτο τριήμερο πέρασε στο Κάρλσταντ της Σουηδίας συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Οριζοντίων Aλμάτων στο πανέμορφο κλειστό στάδιο Eva Lisa Holtz Arena. Παρακολουθήσαμε διαλέξεις-παρουσιάσεις πάνω σε θέματα προπονητικής με ομιλητές τον Mike Powel και Urlich Knapp (προπονητής της Malaika Mihambo) αλλά και διαλέξεις σε θέματα φυσιολογίας ,βιομηχανικής, εργοφυσιολογίας και φυσικοθεραπείας από αντίστοιχους αξιόλογους ομιλητές. Ευχαριστώ πολύ τον Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων για την δυνατότητα που μου έδωσε να συμμετάσχω στο σεμινάριο ώστε να αποκομίσω πολύτιμες γνώσεις, ενισχύοντας την προσπάθεια μου για διαρκή βελτίωση.

Μαζί με τον συνεργάτη Ομοσπονδιακό προπονητή στο τομέα των εμποδίων ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΑΓΟΣ παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αντίστοιχες παρουσιάσεις του τομέα μας και τον ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία στη διάρκεια του σεμιναρίου. Επιστρέφουμε ανανεωμένοι στους αθλητές-τριες μας στον φυσικό μας χώρο που είναι τα στάδια, εκεί που κάθε μέρα οι προπονητές-τριες εργάζονται ακούραστα ,μοιράζονται κι εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο».

Το κλειστό στάδιο Eva Lisa Holtz Arena

Η Δέσποινα Παπαβασιλάκη με την παλιά μεγάλη μορφή του ύψους Ντίτμαρ Μέγκενμπουργκ

Ο Σταμάτης Μάγος και η Δέσποινα Παπαβασιλάκη ανάμεσα στον θρυλικό Μάικ Πάουελ

Ο Ούλριχ Κναπ προπονητής της Μαλάικα Μιχάμπο

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία