Άλματα
Η Σωτηρία Ράπτη παρά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν, είχε μια καλή παρουσία που κορυφώθηκε στο Παγκόσμιο Κ20.

Η Σωτηρία Ράπτη θα μπει στις προπονήσεις με μεγάλο στόχο τον τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

Η Σωτηρία Ράπτη πέτυχε τη φετινή σεζόν δύο ατομικά ρεκόρ στο μήκος με 6,27μ. και στο τριπλούν με 13,11μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σωτηρία Ράπτη παρά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν, είχε μια καλή παρουσία που κορυφώθηκε στο Παγκόσμιο Κ20.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε το μεγαλύτερος μέρος των διακοπών της με την οικογένειά της στα Ιωάννινα και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στις προπονήσεις και να μπει και πάλι σε ρυθμούς. «Η Σωτηρία σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα αυτή τη σεζόν. Όμως ένας τραυματισμός, μια θλάση στο δικέφαλο την κράτησε πίσω. Έκανε την προσπάθειά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι. Μετά το Παγκόσμιο ξεκουράστηκε, οπότε είχε όλο το χρόνο να ξεπεράσει το πρόβλημα. Τη Δευτέρα μπαίνουμε και επίσημα στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και να κυνηγήσουμε τον τελικό», λέει στο Stivositime η προπονήτριά της Δέσποινα Παπαβασιλάκη.

Η 18χρονη (κλείνει τα 19 στις 15 Οκτωβρίου) έκλεισε με φετινά ρεκόρ 6,27μ. στο μήκος που έκανε τον περασμένο Απρίλιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα Ιωάννινα και 13,11μ. στο τριπλούν τον περασμένο Ιούλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες όταν πήρε το χρυσό μετάλλιο. Και οι δύο επιδόσεις της αποτελούν και τα ατομικά της ρεκόρ.

Μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στην Κολομβία και προκρίθηκε στον τελικό, όπου πήρε την 8η θέση. Πήρε και δύο μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στον κλειστό που είχε στο Βελιγράδι. Ασημένιο στο τριπλούν και χάλκινο στο μήκος. Η άλτρια του ΑΓΣ Ιωαννίνων, παράλληλα σπουδάζει στο 2ο έτος στα ΤΕΦΑΑ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία