Άλμα τριπλούν
Η Σωτηρία Ράπτη ήταν νικήτρια στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στις Σέρρες, με 13,11μ. που είναι ατομικό της ρεκόρ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Νίκη της Σωτηρίας Ράπτη στο τριπλούν με ατομικό ρεκόρ

Η Σωτηρία Ράπτη, που είχε ατομικό 12,96μ., έδειξε σε καλή κατάσταση εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Κάλι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σωτηρία Ράπτη ήταν νικήτρια στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στις Σέρρες, με 13,11μ. που είναι ατομικό της ρεκόρ.

Στην τέταρτη προσπάθεια της σημείωσε 13,11μ. (+0,9) στο τριπλούν και έγινε η 10η αθλήτρια φέτος στον κόσμο στην κατηγορία της.

Η νεαρή αθλήτρια είχε ακόμη άλμα στα 12,91μ. στο τριπλούν και έδειξε σε καλή κατάσταση, περίπου ένα μήνα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι. Η αθλήτρια της Δέσποινας Παπαβασιλάκη είχε ατομικό ρεκόρ 12,96μ. από τον ανοιχτό και 13,01μ. από τον κλειστό στίβο.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Βασιλική Βαρέλη (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) με 12,41μ. και το χάλκινο η Αθηνά Τζιατζιούλη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 12,17μ.

Στους Άνδρες Κ20 νικητής αναδείχθηκε ο, γεννημένος το 2006, Γιάννης Γκάρτσιος (ΓΣ Κηφισιάς), με άλμα στα 14,98 μ. (-0,8) επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. Ο αθλητής του Δημήτρη Σιούντρη έδειξε για μία ακόμη φορά φέτος πως διαθέτει το ταλέντο να ξεχωρίσει στο αγώνισμα. Δεύτερος με 14,84 μ. (1,8) ήταν ο Σπύρος Καραλής (ΟΣΦΠ) και τρίτος ο Γιώργος Γρέψιος (ΓΣ Σέρρες 93), με 14,75 μ. Ο νεαρός πριν λίγες ημέρες κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Κ18.

«Οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελα, παρόλα αυτά πλέον αρχίζω και το βρίσκω. Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως την κατάλληλη στιγμή, στο Παγκόσμιο του Κάλι θα ,μπορέσω να το δείξω. Στόχος μου είναι η πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος», είπε η Ράπτη, μετά την απονομή της.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία