Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Ο Πανναξιακός παρουσίασε τις νέες μεταγραφές του, Ανδριάνα Φέρρα και Μαρίτα Αργυρού, δύο από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στα 400 μέτρα.

Παρουσιάστηκαν στον Πανναξιακό Ανδριάνα Φέρρα και Μαρίτα Αργυρού

Η Μαρίτα Αργυρού μετείχε και στους αγώνες «Καμπανέλλεια» που διοργάνωσε ο Πανναξιακός και έτρεξε στα 5χλμ., όπου ήταν νικήτρια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Πανναξιακός παρουσίασε τις νέες μεταγραφές του, Ανδριάνα Φέρρα και Μαρίτα Αργυρού, δύο από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στα 400 μέτρα.

Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτρια ταξίδεψαν στη Νάξο, όπου παρουσιάστηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, μαζί και ο Ιερόθεος Δρίτσας. Η Ανδριάνα Φέρρα με τον Ιερόθεο Δρίτσα πήραν μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και η Μαρίτα Αργυρού από τον Ελ. Βενιζέλος.

Οι τρεις αθλητές μετείχαν σε εκδηλώσεις και η παρουσίαση έγινε στα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο.

Μάλιστα, η Μαρίτα Αργυρού μετείχε και στους αγώνες «Καμπανέλλεια 2022» και έτρεξε στα 5χλμ., όπου πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 21.45.

«Ήταν σαν προπόνηση για μένα και αποφάσισα να τρέξω στα 5χλμ. Η προετοιμασία πάει καλά και ήταν σημαντική η μεταγραφή. Οι άνθρωποι του συλλόγους μας υποδέχθηκαν από την πρώτη στιγμή. Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αν πάνε όλα καλά θα βοηθήσω το νέο μου σύλλογο, τρέχοντας και στα 800μ. Μπορεί η προετοιμασία να επικεντρώνεται στα 400μ., αλλά θα δοκιμάσω και στο 800σάρι», δήλωσε στο Stivostime η Μαρίτα Αργυρού.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία