Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Η Ανδριάνα Φέρρα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και πρώτος στόχος είναι ο κλειστός. Θα ξεκινήσει τέλη Γενάρη στη Βαρκελώνη.

Η Ανδριάνα Φέρρα θα κάνει πρεμιέρα 28 Ιανουαρίου στη Βαρκελώνη

Η Ανδριάνα Φέρρα θα τρέξει τη νέα σεζόν στον ανοιχτό 100μ. και 200μ., εκτός από τα 400μ., με στόχο μια θέση στην Εθνική ομάδα και στα 4x100μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ανδριάνα Φέρρα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και πρώτος στόχος είναι ο κλειστός. Θα ξεκινήσει τέλη Γενάρη στη Βαρκελώνη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παραμένει σταθερή αξία στην παρατεταμένη ταχύτητα και είχε μια καλή σεζόν που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Όμως το βλέμμα της τη νέα χρονιά θα είναι στραμμένο και στα σπριντ. «Η Ανδριάνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο πρώτος στόχος της είναι ο κλειστός και είναι σημαντικό ότι συνεργάζεται με έναν Ολλανδό μάνατζερ που θα τη βοηθήσει να κλείσει αγώνες στο εξωτερικό. Αν πάνε όλα καλά θα ξεκινήσει στις 28 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στη Βαρκελώνη. Ο στόχος είναι να βελτιώσει τη θέση της στα 400μ. στο ράνκινγκ και να κυνηγήσει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής της Ανδρέας Λιναρδάτος.

Όπως παρουσίασε την Κυριακή το Stivostime η Ανδριάνα Φέρρα βρίσκεται στην 33η θέση και οι θέσεις είναι 30 για το Ευρωπαϊκό που θα γίνει τον Μάρτιο του 2023.

«Στον ανοιχτό η Ανδριάνα θα δοκιμάσει στα 100μ. και στα 200μ., εκτός από τα 400μ. Θέλει να διεκδικήσει μια θέση στην Εθνική ομάδα και στην σκυταλοδρομία 4×100μ.», καταλήγει ο Έλληνας τεχνικός.

Η 34χρονη πρωταθλήτρια έκανε φέτος ατομικό ρεκόρ στα 400μ. με 53.19 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Νωρίτερα ήταν 4η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα, ενώ στην ίδια διοργάνωση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα 4×400μ. Ήταν μέλος της ομάδας 4×400μ. που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών που έγινε στο Ερζερούμ. Τέλος, όπως προαναφέραμε έτρεξε στις σειρές στα 4×400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο και έχασε για μία θέση τη δυνατότητα να τρέξει στο Μόναχο και στο ατομικό αγώνισμα, τα 400μ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία