Δημόσιοι Δρόμοι
Στο Ναϊμέχεν έγινε ο αγώνας 15χλμ. με νικητές τους Κίμπετ και Τσεπκόετς, αλλά την… παράσταση έκλεψε και ο Ολλανδός πρώην άσος Άριεν Ρόμπεν!

Κίμπετ και Τσεπκόετς νικητές στο Ναϊμέχεν, μεγάλη επίδοση από τον Άριεν Ρόμπεν

Στον αγώνα «Seven Hills» στο Ναϊμέχεν νικήτρια ήταν η Κενυάτισσα Μπεατρίς Τσεπκόετς και στους άνδρες ο Ρότζερς Κίμπετ από την Ουγκάντα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο Ναϊμέχεν έγινε ο αγώνας 15χλμ. με νικητές τους Κίμπετ και Τσεπκόετς, αλλά την… παράσταση έκλεψε και ο Ολλανδός πρώην άσος Άριεν Ρόμπεν!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που ως γνωστόν πολλές φορές δοκιμάζει τον τελευταίο καιρό τις δυνάμεις του στο τρέξιμο, μετείχε στην  κούρσα και τερμάτισε σε 55.01. Μια μεγάλη επίδοση για τον 38χρονο που στην καριέρα του ήταν χαρακτηριστικό του και η ταχύτητα που είχε όταν έκανε επιθέσεις.

Σε ό,τι αφορά τους νικητές. Η Μπεατρίς Τσεπκόετς, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα στιπλ, κέρδισε τον αγώνα «Seven Hills» που έγινε στην ολλανδική πόλη καλύπτοντας τα 15χλμ. σε 47.18. Η Κενυάτισσα επέστρεψε από τον τραυματισμό της και άφησε δεύτερη τη συμπατριώτισσά της Έβαλιν Τσιρτσίρ με 47.20 και τρίτη την Στέλα Τσεσάνγκ από την Ουγκάντα με 47.37, ενώ ακολούθησε στην τέταρτη θέση η Βρετανίδα Έιλις Μακόλγκαν με 47.40.

Στους άνδρες νικητής ήταν ο Ρότζερς Κίμπετ από την Ουγκάντα με 42.08, με δεύτερο τον Αιθίοπα Νίμπρετ Μέλακ με 42.43 και τρίτο τον Άμπελ Σικόβο από την Ουγκάντα με 42.58. Ο Βέλγος Σιμόν Ντεμπονί ήταν τέταρτος με 42.59 και ήταν ο καλύτερος Ευρωπαίος. Στην κούρσα μετείχε και ο Γερμανός πρωταθλητής Ευρώπης στο μαραθώνιο Ρίχαρντ Ρίνγκερ, στην πρώτη του κούρσα από τη νίκη του στο Μόναχο και κατέλαβε την 9η θέση σε 43.24. Τέλος, ο Βέλγος πρωταθλητής Ευρώπης στο μαραθώνιο Κουν Ναρτ πήρε την 11η θέση με 43.36.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία